Kelly Clarkson nezvláda rolu matky a často plače v kúpeľni!

Speváčka Kelly Clarkson v rozhovore pre People Magazine pripustila, že v role matky je často skúšaná.

09.09.2019 11:00
Kelly Clarkson Foto: ,
Speváčka Kelly Clarkson.
debata

Hovorila o svojej kariére aj o rodinnom živote. Priznala, že sú dni, kedy sa zamkne do kúpeľne a plače. Pritom má táto 37-ročná žena momentálne veľa dôvodov oslavovať.

Kelly Clarkson sa totiž v mnohých smeroch dlhodobo darí. Po víťazstve prvej série americkej kastingovej šou American Idol v roku 2002 spravila úspešnú spevácku kariéru. Teraz dostala svoju vlastnú talkšou. Darí sa jej aj v súkromí. Je šťastne vydatá a má dve deti. Vychováva tiež dve deti z manželovho prvého zväzku. To, že to nie je vždy ľahké, priznala v rozhovore pre People Magazine.

„Sú dni, kedy sa schovávam v kúpeľni a plačem,“ povedala Clarkson. Je toho na ňu veľa. Ako ďalej vysvetlila, asi každý rodič často myslí na to, či svoje deti vychováva správne a má v tomto smere veľa pochybností. Túto neistotu chápe podľa jej slov každá jedna matka. Napriek tomu v rozhovore všetkých ubezpečila, že deti u nej sú a ostanú vždy na prvom mieste.

Bude mať svoju talkšou

9. septembra odštartuje v USA nová diskusná relácia The Kelly Clarkson Show. Celá rodina Clarkson sa kvôli tomu presťahovala z Nashville do Los Angeles. Popri svojich termínoch speváčka venuje pozornosť aj potrebám svojich detí, zdôrazňovala to aj producentovi. Ten je informovaný o tom, že ich musí napríklad odviezť do školy. Okrem toho je to vždy ona, kto ich ukladá večer do postele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #Kelly Clarkson #materstvo #plač #zlyhanie

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...