Dieťa v znamení škorpióna: Bojovník za spravodlivosť

V niečom, resp. v mnohom je toto dieťa podobné dieťaťu v znamení barana. Síce neobľubuje adrenalín, nemusí ho mať za každú cenu, zato pravdu potrebuje ako soľ.

09.11.2018 15:00
debata
Dieťa v znamení škorpióna. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión Dieťa v znamení škorpióna.

Spravodlivé, úprimné a priame

K pravde sa viaže spravodlivosť, úprimnosť, priamosť. Týmto vymenovaným je malý škorpión vyzbrojený. A mnohokrát tým dostane dospelých „do úzkych“. Toto dieťa nevie „privrieť očko“, ak jeho kamarátovi ubližujú, vidí všetko a na všetko patrične reaguje. Už odmalička z neho vyrastá loajálny jedinec, vlastnosť, ktorú ocení úplne každý. Stane sa pre ňu obľúbeným.

Záhady a tajomstvá – to je jeho

Dospelí škorpióni majú vždy blízko k tajomným veciam, svet sa podľa nich nedá vysvetliť „rozumom“. A prejavuje sa to už u malého škorpióna. Lákajú ho záhady, tajomstvá a ezoterika. Veľa číta, podobne, ako vodnár, aj toto dieťa trávi väčšinu času nad encyklopédiami. Na svojich rodičov, ale aj učiteľov, má veľa otázok, na ktoré neexistuje jednoznačná alebo ľahká odpoveď.

Talentované dieťa

Neexistuje škorpión bez talentu. A ten je taký výrazný, že ho neprehliadne učiteľ, ani rodič. Deti, narodené v druhej polovici októbra, resp. v prvej polovici novembra sú tvorivé, majú vkus a umelecké vlohy, hriech by bol potláčať ich. Našťastie nie sú ako blíženci, ktorých každá záľuba onedlho prestane baviť. Treba však zvoliť veľmi poctivo, čomu sa toto dieťa bude naplno venovať. Vie sa zapáliť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pravda #tajomstvo #loajalita #znamenie škorpión #talent

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...