Dieťa v znamení váhy: Talentovaný rozmaznaný anjelik

Ste rodičom dieťaťa v znamení váhy, ktoré prišlo na svet v takýchto pekných dňoch babieho leta? Čo iné, ako vám zablahoželať...?

12.10.2018 15:00
znamenie váhy, váhy Foto:
Dieťa v znamení váhy.
debata

Rodinný miláčik

Astrológovia ho opisujú ako rodinného miláčika, ak príde toto dieťa do rodiny ako benjamín (posledné v poradí), hrozí, že bude poriadne rozmaznané, pretože odolať jeho „šarmu“ je poriadnou skúškou. Toto dieťa je však nielen „zlaté“, rodičia sú naň právom hrdí, pretože im to myslí. V triede budú iste patriť k deťom, ktoré sa často hlásia. Nie sú cieľavedomé ako levi, „len“ toho veľa vedia.

Aspoň jedna vysoká

S deťmi v znamení váhy nebývajú veľké problémy, učia sa samy a rady, netreba ich do toho naháňať ani príliš kontrolovať. Toto dieťa určite nebude sedieť usmrkané s rodičom nad knižkou do noci, rodič ho nebude skúšať, ani „týrať“ za zlé známky. Všetko to pôjde akosi hladko a automaticky. Už na základnej škole má váha veľké plány, vidí sa už niekde v ďalekej budúcnosti, ak nevyjdú dve vysoké, tak aspoň jedna…

Talent už od detstva

Ide o znamenie, ktoré nevyhľadáva konflikty, naopak, vzdiali sa, ak sa niečo „chystá“. Nechce byť svedkom žiadnej aféry a ak sa to stane, tak nič nevidel a nepočul… Váhy bývajú talentované, prejaví sa to už v detstve. Buď sa budú vyjadrovať tancom, cez kreslenie, recitovanie, spev alebo hru na hudobný nástroj. Talent v nich rozhodne treba podporiť, bola by ho veľká škoda!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie Váhy #talent #inteligencia

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...