Dieťa v znamení panny je trpezlivé, nevzdá sa ľahko

Astrológovia tvrdia, že toto dieťa je trpezlivé, nevzdá sa tak ľahko, ako jeho astrologický "brat", znamenie blíženci.

11.09.2018 15:00
znamenie panna, dieťa v znamení panny Foto:
Dieťa v znamení panny.
debata

Puntičkári a detailisti

Panny sú známe tým, že sú puntičkári a detailisti. Samozrejme sa to začne prejavovať už v detstve. Dajú si záležať na drobnostiach, rodičom tým poriadne pília nervy. Sú trpezlivé, ale týmto skúšajú ich trpezlivosť. Deti v znamení panny potrebujú citlivých rodičov, zaberá na nich výchova „vysvetľovaním“.

Prísť veciam na kĺb

Toto je dieťa, ktoré keď dostane autíčko, rozoberie ho, aby zistilo, ako funguje. Ak dostane interaktívnu rozprávkovú knižku, možno už na druhý deň nebude fungovať, pretože ono potrebuje prísť na kĺb veci, ako to, že tam detaily svietia, ako to celé funguje, ako sú kábliky poprepájané? Keď objaví čítanie, bude chcieť prečítať celú knižnicu v dome…

Rodičia občas o nich ani nevedia

Malá panna neznáša kritiku. Nie však tak, ako ohnivé znamenia, uzná, ak bola konštruktívna. Ak jej však krivdia, beda, učiteľ či rodič u nej navždy stratí autoritu. S malými ohnivcami sa nedá porovnať, kým ohnivé deti sú neposlušné, panna sa radí do skupinky poslušných detí. Nebude s ňou „veľa práce“, sú to deti, o ktorých rodičia občas ani nevedia, že ich majú doma.

Lekári, učitelia a finančníci

V tomto znamení sa rodí najviac obchodníkov a finančníkov, pretože panny lákajú a fascinujú peniaze. Bývajú však radi aj užitoční, veľkoryso pomáhajú druhým. A to ľahko využijú v týchto povolaniach: učiteľ, lekár, sestrička, kouč, opatrovateľ… Sú to povolania, ktoré obľubujú už v detstve, takže najradšej sa budú hrávať napríklad na lekárov či učiteľov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #kritika #trpezlivosť #znamenie panna #krivda

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...