Dieťa v znamení strelca: Malý kočovník, čo rád filozofuje

Ste matkou dieťaťa, narodeného v znamení strelca? Potom už určite tušíte, že s týmto dieťaťom sa nikdy nebudete nudiť!

07.12.2017 15:00
debata
Dieťa v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec, znamenie strelec, Dieťa v znamení strelca.

Rado kočuje

Toto znamenie astrológovia vykresľujú skutočne „kvetnato“. Ako prvé nezabudnú spomenúť jeho „záľubu“ v kočovaní. Tak to teda nie je bohviečo, najmä, ak je mama v znamení býka či kozorožca a má predstavu, že dieťa zabezpečí alebo bude v prvom rade myslieť na (jeho) strechu nad hlavou. Strecha nad hlavou je totiž to posledné, na čo strelec od detstva myslí.

Život je dobrodružstvo

Dieťa v znamení strelca (druhá polovica novembra, prvá polovica decembra) vníma život ako jedno veľké dobrodružstvo. Rado skúša nové veci, nie však to, čo ostatní (vyhýba sa tzv. módnym vlnám) a najviac zo všetkého preferuje adrenalín. Čím viac nebezpečenstva naňho číha, tým je to preňho zaujímavejšie. (Mamičky, pripravte sa na to! A obrňte sa!)

Hladné po vedomostiach

Podobne, ako malý vodnár či škorpión, aj malý strelec je hladný po vedomostiach, neexistuje téma, o ktorej by nevedel filozofovať. (Musí mať prehľad aj o veciach, ktoré sa ho netýkajú). Astrológovia upozorňujú na dôležitosť usmernenia. Učitelia ani rodičia by to nemali zanedbať. Našťastie, toto dieťa nie je ako blíženec, ktorý opustí svoju záľubu rýchlejšie, ako k nej príde.

Môže byť nafúkaný

Keďže ide o ohnivé znamenie, čo-to vydrží a prekážky vníma ako výzvy. Ohnivé znamenia majú spoločné to, že sa v nich rodia výlučne extroverti, ktorí sa radi predvádzajú a milujú, keď ich druhí počúvajú a uznávajú. Je správne, ak to bude autorita, ktorú uznávajú, v nich tlmiť, inak sa ľahko stane, že sa z malého strelca stane nafúkané indivíduum!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #nuda #filozof #znamenie strelec #dobrodružstvo #adrenalín

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...