Dieťa v znamení váhy uteká pred konfliktom

Toto dieťa na prvý pohľad očarí všetkých, nielen svojich najbližších. Je totiž výnimočne pekné a stále upravené.

16.10.2017 09:00
debata
Dieťa v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie váhy, dieťa Dieťa v znamení váhy.

Skĺbenina krásy a múdrosti

Spolu so znameniami blíženci a vodnár, tvoria váhy skupinku vzdušných znamení, ktoré sú charakteristické výnimočným intelektom. Áno, sú skĺbeninou krásy a múdrosti, čo býva síce trochu nezvyčajná kombinácia, ale im to skutočne bola dané do vienka. Už odmalička rozprávajú múdro, múdro sa pýtajú a pritom dobre vyzerajú.

Chce vedieť a poznať

V škole bude toto dieťa zvedavé a na učiteľov bude mať veľmi veľa otázok. K všetkým predmetom pristupuje s rovnakým zapálením. V žiackej knižke to bude hmýriť skôr jednotkami ako dvojkami a poznámok sa tam vyskytne len výnimočne. Toto dieťa totiž rado chodí do školy, veď vedieť, poznať a dosiahnuť v živote veľa, to je jeho cieľom.

Možno z nich budú spisovatelia

Snáď nie je váha, ktorá by bola bez talentu. Deti v tomto znamení buď tancujú, kreslia, alebo spievajú a to všetko štýlom „vytŕčania z davu“. Patria do kategórie výnimočné a preto by bolo hriechom, ak by rodičia ich talent nepodporovali. Keďže vedia pekne rozprávať a vymýšľať si, môžu sa z nich neskôr stať spisovatelia. Sú na to priam predurčení.

Dobré dieťa

Keďže nie sú ohnivé ako baran, lev či strelec, úspešne sa vyhýbajú konfliktom. Nikdy ho nevyvolajú, odtiaľ, kde sa k nemu schyľuje, rýchlo utečú. Toto je citlivé znamenie, ktoré nepotrebuje byť vo vedúcej funkcii, neprediera sa dopredu lakťami a lepšie sa cíti ako podriadený. (Dobre znáša autority). Váhy rozhodne patria k „tým lepším deťom“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #konflikt #umenie #znamenie Váhy #talent #intelekt

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...