Rozmaznané dieťa v znamení raka: Klame na počkanie!

Narodilo sa vám dieťatko v znamení raka? Tak už zrejme viete, že neskôr bude rodinne založené - náznaky budú už v detstve. Ale nepredbiehajme...

05.07.2017 11:00
debata
Dieťa v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka, rak Dieťa v znamení raka.

Klame presvedčivo

Astrológovia radia „zaviesť“ toto dieťa do rozprávkového sveta, pretože má bohatšiu fantáziu, ako ostatné deti zo zverokruhu. Toto dieťa tým pádom dokáže okabátiť tak presvedčivo, že si to ani nevšimnete. Častokrát to nerobí preto, aby sa z niečoho nepríjemného vyzulo, ale len pre zábavu, testuje, kam až môže zájsť. Klame veľmi dôveryhodne. Pozor na tohto malého klauna!

Sen lepší ako realita

Toto dieťa je niečím podobné malej rybke. Aj jej je sympatickejší sen ako realita. Malý rak nemiluje len rozprávky, v ktorých je všetko netradičné a vymyslené, ale bude rado aj recitovať. Svet vážne neberie, aspoň v detstve určite nie a touto vlastnosťou ho môžeme považovať za pravý opak tvrdého kozorožca, ktorý by čo najskôr chcel byť dospelým.

Obdarené hudobným talentom

Všetky deti sú naviazané na matku. Ale malý rak dvojnásobne. Ťažké budú odchody do školy v prírode, ale nielen tie. Toto dieťa bude mať problém vydržať niekde bez rodičov, aj z tohto dôvodu bude odmietať krúžky a hrať sa najradšej doma (pod maminou sukňou). Keďže je však obdarené hudobným talentom, určite si bude na niečom brnkať.

Objaviteľ-cestovateľ

Ako sme už spomenuli, je pravým opakom malého vážneho kozorožca. Ten sa hrá odmalička na dospelého a neznáša nežnôstky. Nechajte ma spať vo vlastnej posteli, vo vlastnej izbe! Rak to má opačne. Medzi rodičmi spáva, až kým to už nie je trápne a rád sa mazná. Často bývajú malí raci rozmaznaní. Výlety sa im rátajú, je veľká šanca, že sa z nich neskôr stanú cestovatelia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matka #klamstvo #rozprávka #fantázia #znamenie rak #maznanie

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...