Dieťa v znamení býka: Trpezlivé, spomalené, ale dôsledné!

Deti narodené v znamení býka sú podľa astrológov pokojné z dôvodu, že znamenie nasleduje po akčnom, výbušnom a neposlušnom baranovi - ide o znamenie, ktoré sa prebudilo po zime a prichádza na jar.

04.05.2017 15:00
debata
Dieťa v znamení býka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie býk, dieťa v znamení býka Dieťa v znamení býka.

Pekný dátum narodenia

Býci sa však rodia trochu neskôr, kedy je jar „v plnom rozpuku“ a nie na svojom začiatku. Týmto sa zdôvodňuje pokoj, ktorý z nich doslova sála. Všetko navôkol kvitne, je pokojné, krásne, usmievavé a plné nádeje. Tak aj deti, ktoré v tomto čase prišli a prichádzajú na svet. Vybrali si veľmi pekné dátumy narodenia.

Rád sa pritúli

Na rozdiel od akčného Marsa (planéta, ktorá vládne znameniu barana), Venuša dáva býkom do vienka nadšenie a zmysel pre krásu, čím však vôbec nenaznačuje, že chlapci-býci sú „zženštelí“. Ani náhodou! Len sa akosi viac ako deti narodené v iných znameniach pritúlia a dávajú najavo svoje city a pocity. (Ocenia mnohí!)

Trpezlivosť sa nedá prehliadnuť

Ak už toľko porovnávame býka s baranom, je tu ešte jeden priepastný rozdiel. Kým baran je výbušný a netrpezlivý, jeho „sused“ býk je jeho pravým opakom. Trpezlivosť je práve tá typická vlastnosť, ktorú sa u býka nedá prehliadnuť a vďaka nej dosiahne toho tak veľa! Kým baran by sa už dávno vzdal, býk pokračuje, lebo vie, že to má zmysel.

Je pomalý, nie však lenivý

Pozor však na vlastnosti, ktoré sa na trpezlivosť automaticky nabaľujú – hneď prvou je pomalosť. Rodičia musia mať s týmto „trpezlivým“ dieťaťom naozaj veľa trpezlivosti! Len si však nezamieňajte dojmy s pojmami – tieto deti nie sú lenivé, len im všetko dosť dlho trvá. A chvalabohu za to, že to, čo im dlho trvá, prináša ovocie, pretože tieto deti sú dôsledné.

Rád si odskočí do minulosti

Niečo má býk spoločné aj s rybou. Kým rybka sa utieka tak často, ako je len možné, do svojich snov a túžob a uteká z reálneho sveta, v ktorom sa až tak dobre necíti, býk si zas rád „odskočí“ do minulosti. Lipne na nej, rád si pozerá fotografie, miluje históriu a pripomína si, čo pekné kedy zažil. Ale žiť treba v prítomnosti. Treba mu to neustále pripomínať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #trpezlivosť #minulosť #pokoj #lenivosť #znamenie býk

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...