Žena v znamení škorpióna - Najprv kariéru, potom rodinu

Žena, narodená v druhej polovici októbra alebo v prvej novembrovej, je kariéristka. Na rozdiel od ženy v znamení raka, určite skôr ocení dobrú prácu ako rodinu.

26.10.2015 11:00
debata
Žena v znamení škorpióna. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión Žena v znamení škorpióna.

Chvíľu to potrvá

To však neznamená, že by po rodine netúžila. Ale dlhšie jej potrvá, kým po nej zatúži. Dovtedy bude mať veľmi veľa snov – ktoré sa jej, mimochodom, budú aj plniť, súvisiacich s prácou. Žena v znamení škorpióna neustále študuje a vzdeláva sa, v práci chce vynikať, berie ju smrteľne vážne, túži po úspechu. Čo jej nemožno vziať, je naozaj usilovná a zaslúži si ho.

Kariérne sa vyšantí

A teraz prichádzame k rodine. Pravdaže, chce ju, ako každá žena, aj ona sa v detstve hrávala s bábikami. Ale ak niektoré znamenie túto záležitosť odkladá „na neskôr“, je to práve žena v znamení škorpióna. Prenasleduje ju strach, že sa kariérne „nevyšantí“, že nestihne, čo plánovala dosiahnuť a s rodinou sa už nikdy nebude môcť vrátiť do svojho zabehnutého kolotoča.

Práca aj na materskej

Domácnosť neskôr, práve pre uvedené, trochu zanedbáva, čo môže naštrbiť jej partnerský život. Pretože keď je škorpiónka na materskej, neznamená to, že prácu dala bokom. Ona je schopná uspávať na jednej ruke dieťa a druhou rukou vybavovať pracovný telefonát. Aj keby mala do mobilu šepkať, vybaví obe. Máloktorá škorpiónka vydrží tri roky na materskej. Nebola by šťastná.

Všetko zvládne sama

Čo sa týka mužov, tí sa týchto žien doslova boja. Ako každá kariéristka, aj ona vyžaruje pocit, že všetko zvládne sama. Načo ju potom muž môže ešte potrebovať? S touto otázkou zápasí azda každý, ktorému príde do cesty. So škorpiónkou sa muži zapletú často, pretože tieto ženy patria k mimoriadne atraktívnym, vášnivým a inteligentným.

Pokoj nenájdete

Je bojovníčka, čo niektorým mužom tiež poriadne pije krv. Najmä, ak bojuje aj s nimi. Kto hľadá pokoj, ten nech loví v iných vodách. Žena v znamení škorpióna sa nerada podriaďuje, neznáša nespravodlivosť, má svoje názory, pevnú vôľu a bez mihnutia oka povie druhým, čo si o nich myslí. Má však aj dobré vlastnosti, patrí k nim rýchle odpúšťanie.

Vie byť zákerná

Podľa astrológov môže byť žena v znamení škorpióna nepríjemne uštipačná až zákerná, ak nedosiahne cieľ, na ktorý útočí. Ak je však cesta k jej cieľom „vydláždená“, alebo sa jej sny rýchlo splnia, je z nej mimoriadne spoločníčka, manželka, nadriadená, kolegyňa, matka aj obetavá kamarátka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #vášeň #znamenie škorpión #cieľ #materská #uštipačnosť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...