Výrečné dieťa v znamení leva neznesie prehru

Človek, narodený v znamení leva je veľmi aktívny, neustále musí byť v pohybe, niečo robiť, prinajlepšom vyhrávať.

07.08.2015 14:45
debata
Dieťa v znamení leva. Foto: SHUTTERSTOCK
dieťa, znamenie lev Dieťa v znamení leva.

Výrečné a optimistické

Prejavuje sa to, samozrejme, už v detstve. Malé levíča spravidla stojí na čele bandy a velí. Organizuje, ako sa bude skupinka hrať a neznáša, keď mu niekto oponuje. Vlastnosti na dobrého „lídra“ mu boli dané do vienka. Nik mu nemôže vyčítať, že málo rozpráva, pretože malý lev je výrečný. Okolie badá, že toto dieťa je optimistické, priame, otvorené a pri tom všetkom sa vie správať.

Bojuje aj s rodičmi

Rodičom môže malý lev, narodený v druhej polovici júla či v prvej augustovej, spôsobiť hlavybôľ svojou tvrdohlavosťou. Neznáša, ak nie je po jeho, veľakrát bojuje toto malé stvorenie nielen s deťmi, ale aj so samotnými rodičmi. Na to, aby si presadilo svoje, použije čokoľvek. Môže aj týždeň trucovať, hádzať sa o zem, vyskúša všetko a vyšperkuje to do dokonalosti. Úder pod pás prichádza s prvou prehrou. Naučiť sa ju prijať, to je pre leva ťažký oriešok.

Stredobodom pozornosti

Tak, ako spoznať ženu či muža narodených v znamení leva, keď vojdu do miestnosti, spoznať aj malé dieťa. Chce byť neustále stredobodom pozornosti, chce, aby si ho deti aj dospelí všímali, aby sa na ňom smialo. Je závislé na pocite, že zaujalo, že ho ľudia majú radi. Väčšinou však netrpí, pretože o svojich priaznivcov nebojuje, má ich vždy okolo seba dostatočne veľa. Navyše má prirodzenú autoritu, čo sa mu neskôr zíde v práci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #trucovanie #autorita #tvrdohlavosť #stredobod pozornosti

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...