Dieťaťu v znamení blížencov sa ústa nezastavia

Každé dieťa je zvedavé. No o dieťati, ktoré sa narodilo v druhej polovici mája a v prvej júnovej, to platí dvojnásobne.

29.05.2015 15:00
debata
Dieťa v znamení blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci, Dieťa v znamení blížencov.

Tajomstvá nemajú šancu

Nie je zvedavé v zmysle klebetné. Svoje objavy potrebuje odhaľovať pre seba. Vtedy je spokojné. Žiadne tajomstvo uňho nemá šancu a čím je niečo záhadnejšie, tým je to preňho vzrušujúcejšie. Jednoduché „hry“ ho nebavia. Prísť a dopracovať sa až k podstate veci, zistiť medzičasom, ako veci fungujú a prečo, to je ono. Potom sa však rado pochváli tým, na čo prišlo. Takže všetky jeho debaty, ktoré s kamarátmi vedie, sa zväčša začínajú aj končia pri tajomstvách.

Veľa a rado rozpráva

Malý blíženec sa už odmalička perfektne vyjadruje, rovnako to bude aj v budúcnosti, v škole. Všetko vysvetlí lepšie slovne ako písomne. Bude z neho dobrý rečník, politik, farár alebo učiteľ. Vie si sám seba predstaviť pred davom ľudí, ako im čosi podstatné rozpráva a oni ho počúvajú. Blíženci podľa astrológov najviac zo všetkých znamení rozprávajú a dokonca aj veľa. Rovnako v detstve, ako aj v dospelosti. Chlapci rovnako ako dievčatá.

Kým nájde tú svoju

Nie sú introverti, najlepšie sa blíženci cítia v spoločnosti, a preto si budú voliť kolektívne hry. Basketbal, futbal, volejbal – majú podstatne väčšie šance ako tenis, šach či beh. Najzákernejšia črta blíženca, ktorá sa začína samozrejme prejavovať už od detstva, je jeho prelietavosť. Pri žiadnej záľubke nevydrží dlho. Rodič by si to mal uvedomiť a chápať to. Malý blíženec potrebuje akosi viac času na to, aby si našiel pre seba tú správnu záľubu. A kým sa to stane, vystrieda ich niekoľko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kolektív #tajomstvo #zvedavosť #blíženci #znamenie blížencov

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...