Dieťa v znamení býka: Dospeláčik, ktorý sa rád túli

Pokojní, mierni, máločo ich rozhodí. Nielen dospelí. Už dieťa, narodené v druhej polovici apríla a v prvej májovej sa takto prejavuje.

07.05.2015 14:30
debata
Dieťa v znamení býka... Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie býk, dieťa v znamení býka Dieťa v znamení býka...

Stredobod pozornosti? Len to nie!

Čo-to majú spoločné s deťmi v znamení kozorožca. Sú také hĺbavejšie a pôsobia dospelejšie. Neznášajú byť stredobodom pozornosti. To miluje dieťa v znamení barana, ale býk? V takých chvíľach očervenie, alebo sa dokonca zatne a nevyjde z neho ani slovo. Neznášajú stáť pred tabuľou a odpovedať, keď sa na nich zvyšok triedy díva. Najradšej by sa v takých chvíľkach strčili do myšacej diery.

Naplánovaný život

Deti v znamení býka sú rady samy. Stačí im lego alebo iná stavebnica na to, aby sa na dlho zabavili. Má svoj rytmus a systém, ktorý neznáša, aby bol narušený. Toto ho bude sprevádzať celým životom. Býk bez notesa nie je býk. Potrebuje mať naplánovaný celý deň a neznáša, keď mu ho niekto naštrbí. Ak mu ktosi zruší stretnutie, je nielen drzý a nahnevaný, ale má rozhodený celý deň, čo ho privádza do zúrivosti. Lebo on si takto život predsa nepredstavuje.

Rozkazy naňho neplatia

Malý býk sa rád mazná a zbožňuje, keď si ho blízki k sebe túlia. Ale čo sa týka výchovy, rozkazy naňho neplatia, práve naopak. Rodičia naňho musia ísť inak. Ak niečo od neho chcú, musia mu trpezlivo a hlavne logicky zdôvodniť, prečo to má spraviť. „Ak sa nebudeš učiť, nebudeš dostatočne vzdelaný, tak nebudeš môcť robiť v živote to, čo ťa bude baviť.“ Alebo: „Uložíme teraz hračky, pretože aj ony si potrebujú oddýchnuť.“ Slová ako „musím“, alebo „ja to tak chcem“, si nechajte radšej pre súrodencov, ktorí sa narodili v iných znameniach.

Farby – to je jeho

Ak ho ešte v rannom detstve chcete zaujať, tak to dokážete farbami. Na tie reaguje najlepšie a tiež stíchne, ak je obklopený niečim hýrivým. Astrológovia zhodnotili, že deti v znamení býka by sa mali učiť hrať na nejaký hudobný nástroj, majú hudobný talent, zvládnu to hravo. To isté sa týka aj spevu či maľovania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pokoj #dospelosť #hudobný talent #znamenie býk #rozkaz #maznanie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...