Červená či modrá? Aká ste? Prezradia vaše obľúbené farby

Verná či voľnomyšlienkárka? Čo o vás prezradí obľúbená farba?

10.10.2014 13:00
farby, balóny, žena, párty Foto:
Farby vás prezradia.
debata

Milujete červenú?

Ste silná žena, ku ktorej radi vzhliadajú ostatní. A nie bezdôvodne. Svojou vášňou pre veci, ktoré vás zaujmú a vytrvalosťou v dosahovaní cieľa ste pre mnohých inšpiráciou.

Milujete modrú?

Modrá znamená, že ste vyrovnaný človek, ktorý miluje pokoj. Ste extrémne senzitívna, na ľudí pôsobíte kľudne a celkovo vás vnímajú ako „pohoďáka“. Nikam sa nasilu netlačíte, ste šťastná s tým, čo máte.

Milujete žltú?

Ste kreatívna, vtipná až ironická, ostatní vás považujú za nevyliečiteľnú optimistku. Váš živý temperament vás často stavia do centra záujmu, čo vám nijako neprekáža.

Milujete zelenú?

Ste skôr tichá, veľmi zodpovedná a ľudia okolo vás vedia, že ste vždy pripravená pomôcť. Baví vás pozícia tej, s ktorou sa ostatní radia, keď stoja pred zásadným rozhodnutím.

Milujete oranžovú?

Ste srdečná s otvoreným srdcom. Váš smiech je nákazlivý, dokážete ľudí okamžite nadchnúť. Ste priateľská a nikdy nesedíte „bokom“. Spoločnosť priateľov si užívate rada a často.

Milujete ružovú?

Ste rodinne založená a verná. Máte veľké srdce a pre ľudí, ktorých si obľúbite, ste ochotná urobiť čokoľvek. Nepoznáte prekážky, dokážete motivovať aj vašich blízkych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #farby #temperament #vlastnosti

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...