Dievčenský víkend? Čo si nezabudnite

Už sa neviete dočkať vášho víkendu s kamarátkami? Bude to super!

04.08.2014 17:00
kamarátky Foto:
A bude super zábava!
debata

Pohodlný outfit

Elegantnú blúzku či sexi lodičky nechajte doma! Idete si užiť víkend s kamarátkami, takže žiadne čačky-mačky nepotrebujete. Tepláky, šortky, plavky, tričko, tenisky a žabky – to si pribaľte do tašky a ste v „pohode“.

Tanečná hudba

Keď idete na chatu či hotelovú izbu, bez dobrej muziky to nejde. Pripravte si super hudobný playlist a pribaľte si malé reproduktory. Večer tak môžete vyskočiť z kresiel a urobiť si svoju súkromnú diskotéku.

Dobrá kniha

Ak budete mať čas aj na krátky relax, bez dobrej knihy to nejde. Vezmite si každá niečo iné, aby ste si mohli knihy vymeniť. A nebaľte si do kufra žiadne „krváky“, skôr ľahkú romantiku.

Šampanské ako prekvapenie

Dievčenský nápoj na dobrú náladu. Pribaľte si fľašu obľúbeného šampanského a vo vhodnej chvíli ho vytiahnite. Uvidíte, akú radosť kamarátkam spôsobíte.

Malý fotoaparát

Takýchto víkendov bude čoraz menej. Bola by škoda, keby ste si neuchovali spomienku. Malý fotoaparát sa zmestí do každej kabelky, nie je dôvod ho nechávať doma.

Spomienku na domov

Keď už máte doma toho svojho „muža snov“, tak si vezmite niečo, čo vám ho pripomenie. Predsa len, s kamarátkami je fajn, ale svojho chlapa šialene milujete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #radosť #víkend #kamarátky

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...