Dieťa v znamení raka: Emotívne a zábavné

Náladovosť je asi najvýstižnejšie slovo, ktoré charakterizuje vášho potomka, narodeného v znamení raka.

16.07.2014 11:00
dieťa, vyplazený jazyk Foto:
Dieťa v znamení raka vám predvedie plejádu emócií.
debata

Bude zvedavé, zvedavejšie ako ostatné deti narodené v iných znameniach. A majú tiež dobrú pamäť. Preto by ste sa mali postarať o to, aby toho zažili čo najviac. No buďte v ich prítomnosti obzvlásť opatrní. Ony si všetko nielenže pamätajú, ale všetko donekonečna rozoberajú. Ako to asi ten rodič myslel? Nevyfučí to druhým uchom von, ako dieťaťu v znamení barana. Pozor na to.

Malý rak je emotívny. Nebude mať problém ani neskôr dávať najavo svoje city. A v detstve je s ním obrovská zábava. Rady ho kvôli tomu vyhľadávajú aj deti a stáva sa obľúbeným členom skupiny. Už v detstve sa začína prejavovať jeho vzťah k rodine, neskôr je rak mimoriadne rodinne založený. Na prvých miestach v jeho živote sa nachádzajú rodičia a súrodenci. Čo povedia, to je sväté.

Toto dieťa sa rado túli. Najšťastnejšie je, keď ho dospelí hladkajú po vlasoch a prejavujú mu náklonnosť. Čo najčastejšie mu hovorte, že ho ľúbite, potrebuje to ako soľ. Ono sa vám za to odvďačí. Práce je s ním totiž pomerne málo, nakoľko sa dokáže aj hodiny zahrať samé. Veďte ho k ešte väčšej samostatnosti. Je totiž na dobrej ceste!

Celé detstvo ho ale bude sprevádzať strach a keďže emócie mu nie sú cudzie, rozplače sa akoby na povel. Čo mu prekáža? Všetko, čo ho vyrušuje. Pes, ktorý hlasno breše, búrka, rozbitý pohár, krik, hluk, veľké zviera, ostré svetlo či neznáme jedlo. Váš malý rak potrebuje veľmi veľa citu, vrátane súcitu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #emócie #zvedavosť #znamenie rak #náladovosť #dobrá pamäť

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...