Dieťa v znamení strelca: Ľúbiť začne skoro

Strelci sú úprimné tvory, a to už odmalička. Klamať nevedia a prejavujú sa ako šťastné deti.

06.12.2013 12:00
debata
Dieťa v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec Dieťa v znamení strelca.

Rád v spoločnosti
V prvom rade, strelec sa rodí s tým, že má rád spoločnosť. Čo mu je cudzie, je osamelosť, neznáša ju dobre. Mal by byť obklopený šťastím a radosťou, pretože opak pozitívnych vecí znáša asi najhoršie zo všetkých znamení. Čo toto dieťa potrebuje zo všetkého najviac, je pocit bezpečia. Bude chcieť zaspávať s obľúbeným mackom alebo bábikou a keď nebude žiaden poruke, obľúbi si aspoň vankúš.

Otázky nemajú konca
Ak ste rodičom malého strelca, pripravte sa na to, že budete musieť preštudovať veľa encyklopédií, aby ste mu zodpovedne odpovedali na všetky jeho zvedavé otázky. Jeho však bude zaujímať skutočne všetko a otázky nebudú mať konca-kraja. Najhoršie však pre rodiča malého strelca je, že sa neuspokojí s hocijakou odpoveďou. Zistí tiež, keď sa pomýlite. Otázky budú aj také, na ktoré nebudete vedieť odpovedať. Otázky, ktoré vás budú zarážať a tiež prekvapovať. Občas budete kvôli nim považovať svoje dieťa za malého génia. On ním ale aj je!

Dajte mu slobodu
Nenechajte sa vyviesť z miery ani po zistení, koľko slobody vaše dieťa potrebuje. Dajte mu čo najviac voľnosti – ak je to vôbec možné. Tolerujte mu aj to, že bude chcieť odísť z domu skôr ako jeho rovesníci.

Trpieť z lásky
City sú u malých strelcov na prvom mieste. Možno vám budú neustále zdôrazňovať, že vás ľúbia a tiež budú mať v škôlke medzi prvými frajerov či frajerky. Budú o tom hovoriť, že s niekým chodia, alebo do niekoho „sú“. A ak ich ten druhý nechá, budú to brať smrteľne vážne a trpieť.

Nemusím mať všetko…
Zvláštny, alebo minimálne iný ako väčšina, budú mať strelci vzťah k peniazom. Pre nich sú na utrácanie a netrasú sa, že ďalšie neprídu. Rodič tu je na to, aby ich naučil pokore. S peniazmi sa má zaobchádzať rozumnejšie, opatrnejšie, premyslieť si, na čo ich utrácame. A nemusíme mať všetko, na čo si zmyslíme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie strelec

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...