Mičkovicová: Dcéra stále verí na Ježiška, tie emócie jej nechcem vziať

Prehupli sme sa do posledného mesiaca roku 2013 a čas Vianoc sa nezadržateľne blíži. Herečka Henrieta Mičkovicová ich aj tento rok strávi s celou rodinou.

02.12.2013 07:00
Henrieta Mičkovicová Foto:
Slovenská herečka Henrieta Mičkovicová.
debata

„Ako dieťa som Vianoce milovala,“ zaspomínala sa pre Pravda.sk Mičkovicová. „Netvrdím, že teraz ich nemám rada, ale vnímam ich iným spôsobom. Nejde mi už o prekvapenia a očakávania ako je to u detí,“ vysvetlila herečka známa zo seriálu Búrlivé víno.

Sama je matkou dvoch ratolestí – prvé je už odrastené, ale mladšia dcéra Esther je vo veku, keď už mnohé tajomstvá Vianoc vystrieda poznanie reality. Herečka priznáva, že v ich domácnosti sa zatiaľ na Ježiška stále verí.

„Esther stále čaká a je nadšená a verí, že Ježiško nosí darčeky. Uvidíme, dokedy to vydrží, ale povedala som si, že ju v tom chcem nechať čo najdlhšie,“ prezradila Mičkovicová. „Nech má ten pocit vzrušenia a očakávania – lebo to sú emócie, ktoré ja jej nemám vždy ako sprostredkovať. Vianoce sú jedna z tých príležitostí,“ pokračovala príťažlivá hviezda z obrazovky, ktorej životným partnerom je kolega Alexander Bárta.

Aj spoločne s ním a oboma deťmi trávi Mičkovicová Vianoca každý rok u svojej mamy a v kruhu širšej rodiny. „Niekedy zisťujem, že je to možno jeden deň v roku, keď sa naozaj stretneme všetci,“ skonštatovala s úsmevom. Vzápätí však doplní, že občas sa im to podarí aj na narodeniny. Asi tak ako vo väčšine slovenských domácností.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #viera #Vianoce #prekvapenie #Henrieta Mičkovicová #očakávanie

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...