Nakreslite si svoj vlastný obraz sna

Neplávajte bez kormidla, ale sami si určujte plány, ciele a používajte k tomu kormidlo.

25.11.2013 14:00
sen, nakreslenie sna Foto:
Nakreslite si všetko, nezabudnite na žiaden detail.
debata

Odborníci odporúčajú, aby sme si na ceste k svojmu veľkému cieľu dávali malé. V každom prípade sa niečo také dá vymyslieť. Ak túžime po práci v Nemecku, nech je akákoľvek, mali by sme sa na to poctivo pripravovať. Ako prvé sa určite logicky začneme učiť po nemecky a nenecháme to pasívne na osud, podľa hesla „veď tam sa naučím“. Príďte pripravení! To isté platí aj o vzťahu.

Hovoríte, že si muža, ktorého si chcete pritiahnúť a predstavujete si, že by mohol byť po vašom boku, už viete predstaviť? Presne viete, aký chcete, aby bol, presne viete, čo by vás spolu bavilo… Teraz si to aj napíšte alebo nakreslite! Určite to neodkladajte na neskôr, ale ani to nepodceňujte. Vôbec neprekáža, že neviete kresliť a váš výtvor bude kostrbatý. Komu na tom záleží? Zájdite do papiernictva, kúpte si fixky, výkres a doma si vytvorte svoje veľkolepé dielo.

Nevynechajte žiaden detail. Ak chcete, aby bol blonďavý, nakreslite mu žlté vlasy. Ak chcete, aby bol pehavý, urobte ho pehavého. Nezabudnite ani na výškový rozdiel medzi vami a vedľa neho prikreslite seba. K tomu do bubliniek pripíšte jeho výroky, ktoré vám adresuje. Napríklad: Si moja pravá (lebo už na ceste k pravému nečakáte žiadne omyly!). Ani chvíľu nepochybujte o tom, že vám to vyjde. Tomuto projektu, ktorý si maľujete, dôverujte.

Najideálnejšie by bolo, keby ste so svojim dielom zašli až tak ďaleko, že si ho dáte zarámovať. Nevybledne tak rýchlo, ani sa mu nepoohýbajú rožky, keď ho budete mať „pod plexisklom“. Netreba snáď zdôrazňovať, aby ste si sen zavesili na stenu, kam často chodíte. Teda určite nie do pivnice, ktorú navštívite dvakrát za rok, keď si meníte zimné veci na letné a opačne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sen #obraz

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...