Kmotríková: Moje deti vedia pomáhať, viedli ich k tomu už v škôlke

Moderátorka Adriana Kmotríková sa angažuje v niekoľkých charitatívnych projektoch. Prezradila, že pomáhať iným sa učia aj jej dve deti.

07.11.2012 15:47
Kmotríková: Moje deti vedia pomáhať, viedli ich... Foto:
Kmotríková: Moje deti vedia pomáhať, viedli ich k tomu už v škôlke
debata

„Sú naklonené charitatívnemu projektu a každý, do ktorého sa pustím, im aj vysvetlím,“ prezradila pre Žena.Pravda.sk tvár televízneho spravodajstva. Vysvetlila, že chápať charitu a pomoc ľuďom v núdzi ich neučí len ona sama, návyky získavali už v materskej škole.

„Raz za mnou prišiel syn zo školky s desiatou. Vraj ju nezje, ale aby som ju poslala deťom do Somálska, ktoré hladujú. Vtedy som sa čudovala, odkiaľ to štvorročné dieťa vie. Ale podobné veci im vysvetľovali učiteľky v materskej škole. Stretávajú sa teda s pomocou a charitou stále. A je to skvelé,“ skonštatovala Kmotríková.

Podľa nej pomáhajú rozširovať povedomie o benefičných projektoch aj médiá. Sama pracuje v televízii, ktorá má nadáciu a angažuje sa v projektoch pomoci. „Deti sa od útleho detstva stretávajú s medializovanými formami pomoci. My sme vyrastali za socializmu, vtedy niečo také nebolo v móde,“ dodala plavovláska, ktorá spolupracuje aj s nadáciou Kvapka nádeje.

Nedávno na treťom benefičnom galavečere Noc nádejí pomáhala s ďalšími známymi osobnosťami zbierať finančné prostriedky na fungovanie transplantačnej jednotky Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. 
 
Text: zg pre Žena.Pravda.sk
Foto: Relations Consulting

debata chyba

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...