Influencerka predvádza triky do domácnosti, z ktorých fanúšikovia šalejú! Navždy zmenia spôsob, akým upratujete

Domáca gazdinka Chantel Mila z Austrálie na svojom Instagrame ukazuje nielen to, ako si svoju domácnosť priam dokonale zorganizovať, ale ponúka aj jednoduché tipy, ktoré predvádza ako krátke videonávody.

03.02.2022 09:00
upratovanie, žena, domácnosť Foto: ,
Ako ste na tom s upratovaním vy? Hodili by sa vám nejaké triky?
debata (2)

Dvojnásobnú mamičku z Melbourne sleduje vyše 700 000 fanúšikov, u ktorých jej vychytávky vzbudzujú záujem aj nadšenie. Niet preto divu, že jej návody na starostlivosť o domácnosť sa dostali aj do sveta, uverejňujú ich nielen austrálske, ale aj európske médiá.

matrac, posteľ, spálňa Čítajte viac Voňavejší a čistejší posteľný matrac? Ako na to? Jednoduchý trik prekvapí

Chantel Mila, „kráľovná dokonale zorganizovanej domácnosti“, svoje tipy opisuje výstižným sloganom: „Navždy zmenia spôsob, akým upratujete.“ Ponúka triky, ktoré sú známe, aj také, nad ktorými by ste ani len neuvažovali. Sóda bikarbóna, ocot, citrónové šupky či staré noviny sú jej obľúbenými a lacnými pomocníkmi pri upratovaní.

Ale svojim fanúšikom prináša aj tipy, v ktorých hrá hlavnú rolu pri čistení domácnosti napríklad pena na holenie. Neveríte? Ako tvrdí na Instagrame, pena na holenie robí v kúpeľni doslova zázraky – také zrkadlá zostanú vďaka nej dokonale čisté a bez zahmlievania oveľa dlhšie. Ako na to? Stačí naniesť na zrkadlo penu na holenie, rozotrieť ju a nechať 5 až 10 minút pôsobiť. Následne ju treba utrieť čistou handričkou z mikrovlákna. A máte hotovo!

Aj s nepríjemným pachom na toalete si poradí práve pena na holenie, o video, ako na to, sa podelila s fanúšikmi. Stačí nastriekať penu okolo toalety, potom ju rozotrieť mopom a po niekoľkých minútach zmyť teplou vodou. Nepríjemné pachy sú fuč, podlaha okolo toalety dokonale čistá!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #upratovanie #influencerka #triky do domácnosti

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...