Ohurujúco iný Valentín! Pri prestieraní sviatočného stola sa pohrajte s čiernou, výsledok bude stáť za to

Áno, červená a všetky jej odtiene patria k sviatku zamilovaných celkom automaticky. Držať sa jej zubami-nechtami však nemusíte. Experimentujte! Tu sú inšpirácie.

07.02.2022 13:00
valentín Foto:
Slávnostne prestretý stôl na Valentína, keď zvolíme čierne taniere, výsledok dramaticky prekvapí.

Ak túžite tento rok prestrieť stôl na valentínsku večeru o čosi netradičnejšie, dramatickejšie a dokonca vášnivejšie, potom je inšpirácia práve tu. Pozor! Prvé husle v nej hrá čierna.

Čierne taniere či príbory si už našli cestu do našich domácností. Nie sú na slávnostne prestretom stole ani smutné, ani ponuré. Samozrejme, treba k nim zvoliť doplnky, ktoré nechajú dramatickú farbu vyniknúť, prípadne ponúknu v dvoj-kombinácii ostrý kontrast.

Príbor v čiernej farbe, HomeSense via PR Shots.
Svietnik  v čiernej farbe, KIK.
+4Svietnik  v čiernej farbe, ASKO.

Ak sa chceme pridŕžať valentínskych farieb, potom je vhodné čiernu kombinovať s červenou, ružovou či jej výraznejším odtieňom, magentovou. Elegantnou sa na stole javí aj nesmrteľná klasika čiernej s bielou, ktorá svojou jednoduchosťou a čistotou očarí aj počas Valentína.

zväčšiť Slávnostne prestretý stôl na Valentína, stačí... Foto: SHUTTERSTOCK
valen2 Slávnostne prestretý stôl na Valentína, stačí trocha kreativity a prestieranie sa nesie v nesmrteľnej čierno-bielej dvojkombinácii.

Ak necháte pracovať vašu kreativitu, čierne taniere v prvej fáze nechajte vyniknúť vďaka sýtym červeným maličkostiam. Sviatočný stôl ozdobne drobnými textilnými srdiečkami, príbor previažte červenou stuhou a na tanier položte malú drobnosť, zabalenú v červenom papieri či darčekovej krabičke. Hrejivý plameň sviečky ešte atmosféru spríjemní, jej tvar takisto prispôsobte sviatku zaľúbených.

zväčšiť Slávnostne prestretý stôl na Valentína, čierne... Foto: SHUTTERSTOCK
valentín, stôl Slávnostne prestretý stôl na Valentína, čierne taniere a príbory vhodne osvieži valentínska klasika - červené odtiene a množstvo srdiečok ako milých dekorácií.
Elegantným a jednoduchým riešením valentínskeho prestierania v netradičnej čiernej je jej spojenie s bielou. Stačí zobrať nožnice a kus bieleho papiera či pevnejšieho papierového obrúska a vystrihnúť dekoráciu v tvare srdca, prípadne sa pohrať s iným motívom. Čerstvé kvety na stole podčiarknu výnimočnosť večera. Inšpirácie na doplnky v čiernej farbe ponúkame aj v našej galérii.
Slávnostne prestretý stôl na Valentína, k slovu...
Slávnostne prestretý stôl na Valentína, čierne...
+3Slávnostne prestretý stôl na Valentína, keď...

Ak si neviete poradiť s darčekmi pre Vášho partnera navštívte Heureka.sk

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #večera #prestieranie #sviatok Valentína

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....