Akú farbu budú mať tohtoročné Vianoce u vás doma? Čo poviete na červeno-zlatú?

Už teraz môžete premýšľať, ako si vyzdobíte byt či dom počas sviatkov.

13.11.2020 11:00
debata

Predvianočný čas je ideálnym obdobím na to, aby sme vrátili do našich príbytkov harmóniu. Už teraz môžete začať pripravovať dekorácie, ktoré vnesú do vašich bežných dní príchuť sviatočnosti a sladkého očakávania.

Vianočné dekorácie v červenej farbe, Ikea.
dekor Vianočné dekorácie v červenej farbe, Ikea.

Vianočný stromček je jedným z najväčších symbolov Vianoc. Už od raného detstva sa deti tešia najmä na jeho zdobenie. V rámci tejto aktivity využívajú svoju kreativitu a predstavivosť naplno, pričom si vychutnávajú čas strávený so svojou rodinou a blízkymi. Najdôležitejšou otázkou zostáva, akej farby budú dekorácie na stromčeku tento rok. Ak sa rozhodnete pre tradičné farby Vianoc, červenú, zelenú a zlatú, nič nepokazíte.

Zľava hore: 1: Kovový kôš, KIK, 2: Dekorácie na...
dekorácie Zľava hore: 1: Kovový kôš, KIK, 2: Dekorácie na stromček, Ikea, 3: Tanier, WestwingNow.sk, 4: Drevená dekorácia v tvare hviezdy, Asko, 5: Dekorácia na stôl, KIK, 6: Bambusový dekoračný stromček, Ikea

Zapáľte si sviečku, ktorá rozžiari tmavé ráno, spraví z obyčajnej večere výnimočnú a vďaka ktorej bude miestnosť hrejivejšia a útulnejšia. Príjemne vás prekvapí sladká vôňa jabĺk s tónmi vanilky a škorice, ktorá sa spája práve s Vianocami.

Vianočné dekorácie v červenej a zlatej farbe,...
dekor Vianočné dekorácie v červenej a zlatej farbe, WestwingNow.sk.

Ak máte dostatok priestoru, môžete mať vianočných stromčekov v byte či dome viac. Využite prázdny priestor na stenách a dotiahnite zdobenie do dokonalosti – aj nástennými či závesnými dekoráciami. Na stene či z nej môžu visieť menšie či väčšie ozdoby v tvare stromčekov či žiarivých zlatých a červených hviezd.

Zľava hore: 1: Lampáš, Ikea, 2: Drevená...
dekor Zľava hore: 1: Lampáš, Ikea, 2: Drevená dekoratívna postavička, Tchibo, 3: Dekorácia na stôl v tvare stromčeka, KIK, 4: Dekorácia na stromček, KIK, 5: Ozdoba na stromček, Ikea, 6: Lampášik, Asko

Atmosféru vytvárajú aj tie najdrobnejšie ozdôbky, ktoré sa dostanú na stromček alebo na sviatočný stôl. Drevené postavičky, misky či taniere – to všetko sa dá prispôsobiť vami zvolenej farbe tohtoročných sviatkov.

Vianočné dekorácie v červenej a zlatej farbe,...
dekor Vianočné dekorácie v červenej a zlatej farbe, Tchibo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #inšpirácie #ozdoby #dekor

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....