Leto, slnko, piknik, záhrada! Čarovné posedenia vonku, inšpirujte sa

Je príjemné teplo a slnečné lúče lákajú von. Posedieť si pri dobrom jedle a chutných nápojoch na lúke, balkóne či záhrade? Kto by tomu povedal nie?

14.05.2020 11:00
debata

Tak prečo neskočiť na bicykel a nevydať sa napríklad na piknik? Ponúkame inšpirácie, ktoré by sa vám na pikniku mohli hodiť.

Na piknik sa dá vyraziť aj na bicykli - ak veci...
piknik Na piknik sa dá vyraziť aj na bicykli - ak veci ukryjete do chladiacej tašky, Tchibo.

Ak si na piknik či do prírody vyrazíte na bicykli, práve na ňom musíte odviesť nielen pohostenie, ale napríklad aj deku, taniere a poháre. Užitočnou tak môže byť pikniková taška, ktorú jednoducho upevníte na váš bicykel a v prípade potreby zvesíte, otvoríte a jej obsah vyložíte na deku.

Vonkajšie posedenie v znamení prírody -...
piknik Vonkajšie posedenie v znamení prírody - ratanový a drevený záhradný nábytok, WestwingNow.sk.

Solárna energia je dobrá pre životné prostredie. Pri jej získavaní sa do ovzdušia neuvoľňujú skleníkové plyny ani iné znečisťujúce látky. Solárne svietidlá spríjemnia posedenie na lúke či na záhrade a postarajú sa o čarovnú atmosféru s prichádzajúcim večerom. Romantike tak dáte rozhodne zelenú!

Je čas zbaliť sa na piknik, Tchibo.
Chladiaca taška, Tchibo.
+9Ratanový stolík, WestwingNow.sk

Posedenie na balkóne či terase môže byť takisto príjemne stráveným časom s rodinou – je len na vás, v akom štýle si svoj balkón na letnú sezónu pripravíte. Môžete sa držať prírodných tónov, zamerať sa na ratan a drevo – takéto materiály prenechajú vášmu balkónu pečať tepla a prírody.

Svieže letné kombinácie - žltý záhradný nábytok...
piknik Svieže letné kombinácie - žltý záhradný nábytok sa k horúcemu letu hodí, Bonami.sk.

Ak máte chuť na svieže letné experimentovanie, posedieť si môžete v obklopení výrazných tónov, napríklad zvoľte žltý záhradný nábytok, následne práve s týmito výraznými tónmi voľte prestieranie či doplnky a riady na stôl. Nemali by chýbať karafy či efektné nádoby na domáce limonády, pri príprave ktorých je vhodné použiť bylinky zo záhrady – okrem toho, že nápoju dodajú skvelú chuť, v priehľadnej nádobe sa stanú peknou dekoráciou na stôl.

Detský piknikový stôl, Ikea
piknik Detský piknikový stôl, Ikea

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #inšpirácie #piknik #posedenie vonku

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...