Problém rodičov batoliat - čo im pripraviť k jedlu? Tu je nápad slávnej modelky

Modelka Chrissy Teigen je mamou 2-ročnej dcérky Luny, ktorá nepatrí medzi veľkých jedákov.

21.12.2018 15:00
Modelka Chrissy Teigen. Foto: ,
Modelka Chrissy Teigen.
debata

Modelka a dvojnásobná mama Chrissy Teigen opísala, aké trápenie má s dcérou Lunou, ak ide o jedlo. 33-ročná manželka speváka Johna Legenda sa musí naozaj snažiť, aby ich 2-ročná dcéra niečo jedla. Posťažovala sa na Twitteri.

„Ja som vyrastala s vetou – Buď zješ to, čo máš na tanieri, alebo pôjdeš spať hladná. Ale keďže mám batoľa, snažím sa Lune pripravovať jedlo, ktoré má rada, okrem špagiet a rybích prstov. Všetky nápady vítam. Celé dni trávim tým, že pripravujem menu, vytváram z neho obrázky a to všetko preto, aby môj malý anjelik jedol.“

Prišla takisto s nápadom, že pre svoju dcéru Lunu vlastnoručne vytvorila jedálny lístok – v ktorom sú fotografie jedál, ktoré má rada. Môže si v nich tak listovať a u mamy si objednať to, na čo má chuť. Fotografie vznikli potom, ako Chrissy tieto jedlá pre svoje dieťa pripravila a podávala.

View this post on Instagram

BUYING A LAMINATOR IS THE BEST THING TO HAVE EVER HAPPENED TO ME

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Niekdajšia modelka zo stránok prestížneho magazínu "Sports Illustrated‘ uviedla, že jej trhá srdce, keď jej dcéra nechce jesť nič z toho, čo jej pripraví. Pritom jedlo, ktoré uvatí stará mama, zje bez problémov. Okrem 2-ročnej Luny modleka spolu s manželom vychováva aj 7-mesačného syna Milesa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #Chrissy Teigen #batoľa

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...