Čo neunikne pozornému oku návštevy? Dajte si na to pozor!

Očakávate návštevu? Potom sa pripravte na dôkladnú prehliadku. Niežeby bola oficiálna. Ale vaši hostia si určité veci skrátka všimnú.

10.03.2017 17:00
kytica, ruža, kuchyňa, stôl Foto:
Kvetiny v domácnosti pôsobia na návštevu pozitívne.
debata

Ako píše britský portál Daily Mail, odvolávajúc sa na stránku My Domaine, existujú určité veci, ktoré si hostia pri návšteve takmer vždy všímajú. A reč nie je iba o neporiadku, hoci aj ten sa medzi nimi nachádza.

Podľa prieskumov portálu o interiérovom bývaní sa medzi najčastejšie pozorované veci dostávajú knihy vo vašej domácnosti spoločne s rastlinami a kvetinami. Ich prítomnosť, podoba, či množstvo je pre hostí vždy istým spôsobom zaujímavé. Mnohí si potom v hlave vytvárajú isté vzorce vášho správania a tvoria si tak váš profil podľa interiéru, v ktorom žijete.

Potom sú to však aj veci, ktoré pôsobia priamo na návštevu – je medzi nimi už spomenutý neporiadok, ale tiež napríklad vône v byte, osvetlenie či farby stien. Práve nesprávna či príliš agresívna farba dokáže navodiť v človeku nepríjemné pocity a stáva sa často dôvodom, prečo sa návšteva u vás necíti až tak príjemne a komfortne. Ide najmä o výrazné a príliš farebné steny. Neutrálne tóny skrátka fungujú omnoho lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #pozornosť #detaily

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...