Naša sladká Leonore! Švédska princezná oslavuje 9 rokov, jej nový záber dýcha letom

Švédska princezná Madeleine, ktorá v júni oslávila okrúhlu 40-ku, je mamou troch ratolestí.

21.02.2023 11:00
madelaine Foto:
Švédska princezná Madeleine s manželom, Christopherom O Neillom a ich troma deťmi - Leonore, Nicolas a Adrienne - archívny záber.
debata

Najstaršia z nich, Leonore, oslavila 20. februára 9 rokov. Pri tejto príležitosti zverejnila švédska princezná jej nový záber. Usmiata malá princezná pózuje v bielej blúzke a krátkych modrých šortkách obklopená palmami. K záberu pyšná mama napísala: „Dnes oslavuje 9 rokov. Krásne narodeniny želáme našej sladkej Leonore, ktorá žiari každý deň.“ Pod zverejneným záberom sa už množia blahoželania pre malú švédsku princeznú.

V roku 2018 priviedla princezná Madelein na svet dcérku Adrienne, ktorá je zatiaľ jej posledným potomkom. Okrem nej s manželom, britsko-americkým bankárom Chrisom O’Neillom, vychováva už spomínanú dcéru Leonore (9) a syna Nicolasa (7).

Od roku 2018 dala prominentná rodinka zbohom Európe, jej novým domovom sa stala slnečná Florida, ktorá sa stala lepším východiskovým miestom pre podnikanie manžela princeznej Madeleine, Chrisa O’Neilla. A zatiaľ, čo sa manžel princeznej venuje svojím obchodom v USA, ona pracuje pre nadáciu World Childhood Foundation. Švédska princezná Madeleine sa sa za amerického bankára Christophera O'Neilla vydala v roku 2013 v Štokholme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Leonor

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...