Má 15, zahrala si v miliardovej Barbie a talent? Kritici vravia jasne...O tejto tínedžerke ešte budeme počuť

V záplave množstva hereckých hviezd sa vo filme Barbie, ktorý vzal útokom celý svet a zarobil už viac ako miliardu dolárov, objavili aj menej známe tváre. Jednou z nich je tiež Ariana Greenblatt.

22.08.2023 11:30
Ariana Greenblatt Foto:
Ariana Greenblatt prišla v šatách Harbison Studio.
debata

Predstaviteľka tínedžerky Sashe, ktorá najprv bábiku Barbie v podaní Margot Robbie poriadne „dá dolu“, aby jej potom pomohla spoločne s vlastnou mamou (v podaní Americy Ferrery) zachrániť Barbieland, zaujala televíznych divákov už ako šesťročná.

Greta Gerwig Čítajte viac Fenomén menom Barbie? Stojí za ním táto žena... Greta Gerwig je miláčik Hollywoodu a obrovský talent, bonus - oblieka sa fakt parádne

Práve v tomto veku rodáčka z New Yorku s portorikánskymi koreňmi debutovala pred kamerou. V sitkome Stuck in the Middle z produkcie Disney Channel si zahrala najmladšie z detí hispánskej rodiny Diazovcov. Nasledovali ďalšie televízne, ale aj filmové príležitosti. Ariana si napríklad v pár scénach zahrala detskú verziu hrdinky Gamory, obľúbenej komiksovej hrdinky z projektu Strážcovia galaxie. Detská herečka sa objavila konkrétne vo filme Avengers: Infinity War.

Herečka Ariana Greenblatt na podujatí Africa... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ariana Greenblatt Herečka Ariana Greenblatt na podujatí Africa Outreach Project Block Party v Los Angeles.

Zdá sa však, že práve rok 2023 bude pre talentovanú mladú dámu zlomový. Rola v sci-fi trilleri Koa, ale najmä úloha tínedžerky Sashe v megaúspešnej Barbie ju zaradili do hľadáčika filmových a televíznych producentov na veľmi vysoké pozície.

zväčšiť Herečka Ariana Greenblatt na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Ariana Greenblatt Herečka Ariana Greenblatt na premiére filmu Barbie v Los Angeles.

Ariana sa len nedávno objavila aj na akcii magazínu Variety, ktorý vzdal hold mladým nádejám a talentom Hollywoodu. Miesto v tomto výbere hovorí jasnou rečou. A zdá sa, že z tmavovlasej pôvabnej mladej dámy bude čoskoro aj módny idol svojich rovesníčok či trochu starších dievčat. Prečo? Posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #film #rola #Barbie #Ariana Greenblatt

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...