Byť v živote šťastnejším človekom? Slávna Jennifer Garner si osvojila pravidlo svojej mamy

Jennifer Garner je trojnásobnou mamou. Ona sama vyrastala s dvoma sestrami a na mamu Patriciu English Garnerovú stále spomína.

15.05.2024 06:00
debata

Jennifer Garner je príkladom herečky, ktorá si napriek svojmu úspechu v Hollywoode zachovala ľudskosť a prístupnosť. Na rozdiel od mnohých jej kolegov, ktorí sú často vnímaní ako chladní alebo neprístupní, Garner si vďaka svojej priateľskej a ochotnej povahe vybudovala povesť jedného z najsympatic­kejších ľudí vo filmovej branži. Presadila sa nielen ako herečka, ale neskôr aj ako producentka.

Jennifer Garner  v roku 2023.
Jennifer Garner vo filme Daredevil (2003).
+8Herečka Jennifer Garner na premiére filmu...

52 ročná trojnásobná mama sa dlho vyhýbala sociálnym médiám, až kým pred niekoľkými rokmi nezačala byť aktívna na Instagrame. Dnes ju sleduje viac ako 16 miliónov ľudí, čo je dôkazom jej autentickosti. Garner sa často ukazuje nenalíčená, v každodenných situáciách – pri varení, upratovaní alebo na farme. Vždy s úsmevom. Priateľskú povahu, ako mnohokrát opísala v rozhovoroch, zdedila po svojej mame, Pat Garnerovej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Pri príležitosti Dňa matiek zverejnila Garner na Instagrame poďakovanie svojej matke, ktorá ju a jej dve sestry vždy povzbudzovala, aby si všímali a vážili krásu okolo seba. Toto „obyčajné“ tajomstvo šťastia si od svojej mamy preniesla aj do svojho života. Už ako dieťa počúvala Jennifer Garner od svojej mamy často: „Čím väčšiemu počtu ľudí sa pozrieš do očí a usmeješ sa na nich, tým šťastnejšia budeš. Tvoje šťastie je v tvojich vlastných rukách.“ Podľa herečky ide o inšpirujúce posolstvo, ktoré ukazuje, ako jednoducho môže byť človek šťastnejším v každodennom živote.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Nevidíte realitu takú ako skutočne je, neskrývajte sa pred ňou.
Nastavenie jasných finančných cieľov uľahčuje...

+ Príjem omega-3 mastných kyselín z rybích olejov podporuje srdcové zdravie.
Do prekvapenia nemusíte investovať...