Po návrate z Miss World sa Hrivňáková teší zo svojho veľkého úspechu. Aké slová adresovala víťazke z Česka?

Po prílete z Indie, kde sa 71. ročník Miss World konal, Sophia Hrivňáková pre Pravdu opísala svoje dojmy z trojtýždňového pobytu.

16.03.2024 06:00
Sophia Hrivnakova Foto:
Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková, má za sebou súťaž Miss World.
debata

Miss Slovensko 2021, Sophia Hrivňáková, sa už z ceny, ktorú si vybojovala na súťaži Miss World, teší doma. Po prílete z Indie, kde sa 71. ročník svetovej súťaže konal, pre Pravdu opísala svoje dojmy z trojtýždňového pobytu. Aj to, ako vnímala súťažiacu z Česka, Krystynu Pyszkovú, ktorá sa uplynulý víkend stala najkrajšou ženou sveta.

zväčšiť Zástupkyne jednotlivých krajín na Miss World v... Foto: Miss Worls @surisphotography
miss world Zástupkyne jednotlivých krajín na Miss World v Bombaji, medzi nimi aj Sophia Hrivňáková.

„Na súťaži sme strávili tri týždne, každý deň bol nabitý programom, takže je ťažké vybrať jeden top okamih. Ale povedala by som, že najzáživnejšie boli pre mňa Sports challenge a Top Model Challenge, ktorými sme si prešli počas týždňov príprav na finále,“ opisuje sympatická blondínka. Zo všetkých čiastkových súťaží si najviac verila v týchto dvoch. A práve v nich aj bodovala. Hrivňáková si zo súťaže Miss Top Model Competition, ktorá bola jednou z čiastkových súťaží Miss World, odniesla cenu európskej víťazky s titulom Top Model Europe. Stala sa tak jednou zo štyroch najlepších modeliek TOP 4 Miss World Top Model. „Na móle sa cítim ako doma, takže na Top Model Challenge som sa dlho tešila a o to viac ma potešilo, keď sa mi v nej podarilo získať titul Top Model Europe,“ hovorí s pyšným úsmevom na tvári.

Sophia Hrivňáková, Miss Slovensko 2021.
Sophia Hrivňáková, Miss Slovensko 2021.
+8Miss Slovensko 2021 Sophia  Hrivňáková. Zlatý...

Spomenula však aj výzvu, počas ktorej mala na súťaži poriadnu trému. „Najväčšiu trému som mala z Head to Head challenge, kde sme na pódiu prezentovali naše charitatívne projekty. Chcela som čo najlepšie odprezentovať, akým témam sa na Slovensku venujem a to je niekedy výzva, keď musíte prezentovať v cudzom jazyku.“

zväčšiť Sophia Hrivňáková, Miss Slovensko 2021,  v... Foto: Lucia Semeníková
Sophia Hrivňáková Sophia Hrivňáková, Miss Slovensko 2021, v kroji z Očovej.

Program trojtýždňového zápolenia bol naozaj nabitý, čo dokazuje aj športová súťaž, ktorú zástupkyne zo 112 krajín absolvovali. A v nej sa Hrivňákovej opäť darilo. „V Sports challenge sme behali beep test a podarilo sa mi dostať do TOP 8 za Európu. Následne súťažili kontinenty proti sebe v rôznych športoch a náš tím – Európa vyhral.“

zväčšiť Sophia Hrivňáková sa stala európskou víťazkou... Foto: Miss World
Sophia Hrivňáková Sophia Hrivňáková sa stala európskou víťazkou súťaže Top model Competititon s titulom TOP MODEL EUROPA a zároveň jednou zo štyroch najlepších modeliek TOP 4 MISS WORLD TOP MODEL.

Korunka Miss World vo veľkolepom finále v Bombaji napokon skončila v rukách, či skôr na hlave, Krystyny Pyszkovej z Českej republiky. Ako zapôsobila počas súťaže blondínka od našich susedov na Sophiu? „Krystyna je podľa mňa veľmi milá osoba a na nič sa nehrá. Od začiatku bola sama sebou a preto som sa s ňou veľmi tešila, keď vyhrala. Máme veľmi dobrý vzťah a musím povedať, že to bola zaslúžená výhra,“ ocenila Hrivňáková. Rodáčka z Třinca na Frýdecko-Místecku je druhou Češkou, ktorá prestížny titul Miss World získala. V roku 2006 súťaž vyhrala Taťána Kuchařová. V poslednej pätici súťažiacich boli spolu s Pyszkovou krásky z Libanonu, Trinidadu a Tobaga a Botswany.

zväčšiť Češka Krystyna Pyszková sa stala víťazkou 71.... Foto: Profimedia
855253773 Češka Krystyna Pyszková sa stala víťazkou 71. ročníku súťaže krásy Miss World.

A hoci pred odchodom na takýto typ súťaže každý verí v čo najlepší výsledok a pomýšľa na korunku, Hrivňáková sklamaná z Indie neprišla. Teší sa nielen z titulu Top Model Europe. „Nie som sklamaná, práve naopak, stále vo mne rezonujú pozitívne emócie z uplynulých troch týždňov. Sem-tam to bolo aj náročné, keďže sme mali veľa aktivít, ale som na seba a aj na nás všetky hrdá ako sme ich zvládli. Zostali mi spomienky, ktoré sa už nezopakujú a navždy budú mať miesto v mojom srdci. A navyše, kto môže povedať, že má kamarátky z celého sveta,“ dodáva na záver so spokojným úsmevom na perách Sophia Hrivňáková.

Zástupkyne jednotlivých krajín na Miss World v...
Zástupkyne jednotlivých krajín na Miss World v...
+5Zástupkyne jednotlivých krajín na Miss World v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #Sophia Hrivňáková #Miss World 2024

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....