Let's Dance ponúkne silnú zostavu mužských hviezd! Hrdinu Dunaja, moderátora sladkej šou aj lekára od konkurencie! Na koho sa tešíte najviac?

Už čoskoro sa tanečný parket sledovanej šou televízie Markíza opäť zaplní hviezdami.

02.02.2024 06:00
Jakub Jablonský, Juraj Bača, Juraj Loj. Foto:
V 9. sérii Let's Dance si zatancujú aj Jakub Jablonský, Juraj Bača, Juraj Loj.
debata (2)

Diváci sa môžu tešiť na známych hrdinov televíznych seriálov či relácií, ktorí sa v šou Let's Dance predvedú tak, ak ich doteraz nevideli. A podobne ako minulý rok, ani tentoraz nebude okrem televíznych tvárí chýbať tancujúci športovec – na rozdiel od 8. série, kedy si v tanečných topánkach zasúperili hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík, to v 9. sérii bude len jeden športovec, futbalista Ján Ďurica.

zväčšiť Redaktor Televíznych novín Ján Tribula. Foto: TV Markíza
Ján Tribula Redaktor Televíznych novín Ján Tribula.

O body poroty sa pobije aj Juraj Bača, ktorý je už tri sezóny jednou z hlavných tvárí sledovanej šou u konkurencie – Pečie celé Slovensko. Od sladkých dezertov si tak „odskočí“ do šou z celkom iného súdka, ktorá mu dá po fyzickej stránke určite zabrať viac. Ale Bača sa objavil aj v jednej z menších rolí v seriálovom hite Markízy – Dunaj, k vašim službám. Z rovnakého projektu tvorcovia tanečnej šou oslovili aj mladého herca Jakuba Jablonského, predstaviteľa seriálového Davida Gutmanna.

zväčšiť Šéfkuchár Martin  Novák. Foto: TV Markíza
martin novák, na nože, Šéfkuchár Martin Novák.

O víťazstvo na tanečnom parkete zabojujú aj šéfkuchár Martin Novák, známy z úspešnej šou Na nože, a dlhoročný redaktor Televíznych novín Ján Tribula. V 7. sérii diváci na parkete sledovali Tribulovho kolegu zo spravodajstva, Michala Kovačiča, ktorý sa pretancoval do polovice šou a počas jeho účinkovania u poroty rezonovali najmä jeho „nepohyblivé“ boky.

zväčšiť Futbalista  Ján Ďurica. Foto: Ľuboš Pilc
Ján Ďurica Futbalista Ján Ďurica.

Mužskú zostavu Let's Dance uzatvára obľúbený herec Juraj Loj, ktorý je súčasťou seriálu u konkurencie, na JOJ-ke stvárňuje v Nemocnici jedného z lekárov. Práve teraz je k videniu aj vo filmovej novinke Vojna policajtov.

Na výkony ktorého z mužských tanečníkov v šou Let's Dance sa najviac tešíte? Hlasujte v našej ankete!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Let's Dance #Juraj Bača #Ján Tribula

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...