Pri pohľade na niekdajšiu hviezdu 90-tych rokov sa nezmôžete na slovo! Na cenách Emmy jej mohli konkurentky iba závidieť

Na červenom koberci 75. ročníka udeľovania cien Emmy sa predviedli aj herečky, ktoré si srdcia divákov získali v 90-tych rokoch a stali sa sledovanými idolmi tých čias.

16.01.2024 10:15
Claire Danes koláž Foto:
Zľava: Claire Danes, Keri Russell a Juliette Lewis na cenách Emmy.
debata

Dnes sú z nich očarujúce zrelé dámy – pozrite sa, ako im to pristalo na prestížnej udalosti.

Riley Keough a Priscilla Presley na červenom...
Katherine Heigl na červenom koberci 75. ročníka...
+45Claire Danes na červenom koberci 75. ročníka...

47-ročná Keri Russell prišla na ceny Emmy v róbe Alexandre Vauthier. Krásna herečka si celosvetovú popularitu získala vďaka seriálu Felicity (1998 – 2002), v ktorom si zahrala hlavnú rolu. Rovnako zažiarila aj v roku 1994 v slávnom klipe kapely Bon Jovi Always. Vďaka svojej kučeravej hrive bola pred kamerami neprehliadnuteľná a túžili sa jej podobať tínedžerky po celom svete.

zväčšiť Keri Russell na červenom koberci 75. ročníka... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Keri Russell na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.

43-ročná Christina Ricci volila na udeľovanie cien róbu Saint Laurent. Ricci sa do podvedomia divákov zapísala v roku 1991 úlohou dievčatka Wednesday s večne morbídnym výrazom v Rodine Addamsovcov. Nasledovala rola vo filme Casper, ktorá z nej urobila vyhľadávanú detskú hviezdu. Jej sláva pokračovala aj v tínedžerskom veku, zahrala si v snímkach Ospalá diera (1999), Strach a hnus v Las Vegas (1998), Všetci moji muži (1998).

zväčšiť Christina Ricci na červenom koberci 75. ročníka... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Christina Ricci na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.

44-ročná Claire Danes na cenách Emmy očarila v jemne ružových šatách Balmain. Elegantná a nežná herečka svojím vzhľadom doslova prevalcovala iné, aj o čosi slávnejšie kolegyne. Lichotivý mejkap aj účes trojnásobnej mamy podčiarkol jej zrelý pôvab. Držiteľka troch Zlatých glóbusov sa celosvetovo preslávila v roku 1996 hlavnou úlohou v modernom spracovaní Rómea a Júlie, kde účinkovala po boku Leonarda DiCapria. Vtedy len 20-ročná Danes svojím nežným vzhľadom ale aj skvelým výkonom očarila fanúšikov po celom svete.

Claire Danes na červenom koberci 75. ročníka...
Claire Danes na červenom koberci 75. ročníka...
+3Claire Danes na červenom koberci 75. ročníka...

50-ročná Juliette Lewis zvolila na podujatie červené šaty značky Moschino. Herečka sa v deväťdesiatych rokoch tešila v Hollywoode značnej popularite. Zahrala si v niekoľkých skvelých filmoch – Od súmraku do úsvitu (1996), Takí normálni zabijaci (1994), Čo trápi Gilberta Grapea (1993) a v tom čase si podmanila nielen svet, ale aj srdce Brada Pitta, tvorila s ním pár v rokoch 1990 až 1993, spoločne si zahrali vo filme Kalifornia.

zväčšiť Juliette Lewis na červenom koberci 75. ročníka... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Juliette Lewis na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.

59-ročná Calista Flockhart si obliekla šaty z dielne Armani Privé. Sympatická herečka sa zrejme už nikdy nezbaví nálepky bláznivej právničky Ally McBealovej z rovnomenného televízneho seriálu, v ktorom hrala v rokoch 1997 až 2002. Príbehy nekonvenčnej bostonskej advokátky, ktoré sa objavili na obrazovke televízie Fox, ju okamžite po štarte seriálu katapultovali na vrchol rebríčkov popularity.

zväčšiť Calista Flockhart na červenom koberci 75.... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Calista Flockhart na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Claire Danes #Christina Ricci #Calista Flockhart #ceny Emmy

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...