Slušní muži sú ako červené auto, hovorí Evelyn Kramerová. Keď veríte, že sa objaví, príde. Mám šťastie na džentlmenov

Herečka, moderátorka, komička a ešte všelijaké ďalšie šoubiznisovo-umelecké realizácie sa spájajú s jej menom.

13.01.2024 00:00
debata (5)
Slušní muži sú ako červené auto, hovorí Evelyn Kramerová. Keď veríte, že sa objaví, príde.
Video
Zdroj: TV Pravda

Evelyn Kramerová sa najnovšie objavuje aj v bláznivej komédii Ideme na teambuilding, ktorá ide do slovenských kín. Zahrala si v nej s kolegami ako Petra Polnišová, Jakub Prachař či Vojta Dyk alebo Anna Polívková.

835549853 Čítajte viac Silvestrovská 'queen' Salátová, Polnišová s Evelyn aj Vinczeová: premiéra novej komédie prilákala hviezdy slovenskej zábavy. Bude to do popuku, sľubujú...

„Bol to hajlajt môjho leta. Jednak to, že vo filme sú fantastickí a šikovní ľudia, s ktorými rada trávim čas, lebo kopec z nich sú aj priatelia a druhá vec, že sú megatalentovaní. Už len pozerať sa na nich stojí za to, napríklad, keď nehráte a máte prestoje. Je to zážitok,“ uviedla na piatkovej návšteve v relácii Ide o nás.

Moderátorka, herečka a komička Evelyn Kramerová.
SOWA má za sebou štvrtý ročník.
+22Petra Polnišová a Evelyn na premiére komédie...

Pri tvorbe komediálneho žánru vraj nemyslí na kritikov. „Keď sa ľudia zasmejú, to je jediné, čo je hlavný cieľ,“ zhrnula televízna a filmová tvár, ktorá si kedysi strihla krátku brigádu v call-centre. V novom filme, ktorý dej zasadil aj tam, sa vraj žiadne jej inšpirácie neobjavili. Ona sama z nich však humor vyťažila. „Beriem to tak, že buď ma niečo baví, alebo je to lekcia, z ktorej sa dá vyťažiť humor,“ uviedla.

zväčšiť Herečka, komička a moderátorka Eva Kramerová... Foto: Profimedia
672433421 Herečka, komička a moderátorka Eva Kramerová alias Evelyn na návšteve v talkšou Jana Krausa.

Nezhovárali sme sa však len o filme, ktorý v susednom Česku už videlo vyše stotisíc divákov. Evelyn je aj hlasom najpočúvanejšieho slovenského podcastu, v ktorom odhaľuje veľa zo súkromia s kolegyňou a kamarátkou Petrou Polnišovou.

Alexander Bárta Čítajte viac Alexander Bárta hrá arogantného šéfa. Rozosmiať človeka je veľká vzácnosť, hovorí

Rozobrali sme ich vzťah, humor a jeho dôležitosť v živote, ale aj to, ako hodnotí Evelyn slovenských mužov alebo aké postavenie má ako žena v šoubiznise. Na slová, že chýbajú dobrí, milí alebo slušní muži radí zmenu mentálneho nastavenia. „Ja mám šťastie na džentlmenov, ale so slušnými mužmi je to ako s tou teóriou červeného auta,“ komentovala s humorom.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Prezradila nám tiež, čo jej dal život v Amerike, kde ako dieťa strávila niekoľko rokov alebo sa vyjadrila o tom, ako vníma vzťah slovenskej spoločnosti k inakosti. Viac si už pozrite v našej relácii.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #muži #humor #Petra Polnišová #podcast #Evelyn Kramerová #Ideme na teambuilding

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...