Jeho nahé zábery kedysi zvalcovali magazíny, vzťahy s kolegyňami fascinovali svet: Pitt má 60, my jeho 30 (naj)sexi fotiek

Oficiálne je členom klubu šesťdesiatnikov. Okrúhle narodeniny oslávil hollywoodsky herec Brad Pitt v pondelok 18. decembra.

18.12.2023 11:33
675930014 Foto:
Herec Brad Pitt na zábere z roku 1988.
debata

Hoci do sveta filmu a televízie vstupoval v prvom rade ako pohľadný mladý muž, ktorého pekná tvárička mala byť jeho hlavnou devízou, veľmi skoro si producenti a filmári uvedomili, že rodákovi z Oklahomy nechýba ani talent. Fyzická príťažlivosť však bola veľkým bonusom v kariére, ktorá nabrala doslova raketové tempo.

Vittoria Ceretti Čítajte viac DiCaprio a Pitt vzali svoje krásky na ostrosledované gala. A výsledok? Spolu ani jediný záber, pred objektívmi žiarila iba...

Z fešáka, ktorý zaujal v pár epizódach seriálu Dallas, sa za pár rokov stala jedna z najvyhľadáva­nejších hviezd a najobsadzovanjších hercov Hollywoodu. S tým, samozrejme, prišiel aj výrazný mediálny záujem a túžba verejnosti poznať aj tie najmenšie detaily zo života Brada Pitta.

Herec Brad Pitt na zábere z roku 1988.
Herec Brad Pitt na zábere z roku 1989.
+27Brad Pitt v roku  1990 v seriáli Glory Days.

V 90-tych rokoch sa po jeho boku vystriedalo niekoľko známych partneriek. Randil napríklad s herečkou Juliette Lewisovou či kolegyňou Gwyneth Paltrowovou. S druhou menovanou ich dokonca paparazzovia načapali na spoločnej dovolenke – celkom nahých.

zväčšiť Herec Brad Pitt v roku 1992. Foto: Profimedia
Herec Brad Pitt v roku 1992. Herec Brad Pitt v roku 1992.
Brad Pitt Čítajte viac Brad Pitt má 60 rokov. Svojho dátumu spotreby sa nebojí

Ich zábery obleteli svet a v tom čase sa zaradili medzi akési synonymum šialenej honby bulvárnych médií za zábermi zo súkromia celebrít. Možno aj preto si Pitt nasledujúce roky snažil strážiť súkromie, ako to len bolo možné a dodnes o ňom hovorí len veľmi málo.

Brad Pitt Čítajte viac Táto rovnica nesedí: Brad Pitt má o tri roky viac ako Alcaraz a Djokovic dokopy a výzor... má vari recept na večnú mladosť?

To, samozrejme, neznamenalo, že by ho nepoznamenali škandály. Či už to bol rozchod s manželkou Jennifer Anistonovou, ktorý prišiel po tom, čo sa zahľadel do inej kolegyne – herečky Angeliny Jolieovej. Alebo posledné roky napríklad neustále prepieranie súkromia v dnes už tiež neexistujúcom manželstve s Jolieovou, do ktorého prispievajú aj vyjadrenia ich adoptívnych a biologických detí. Zväčša nie veľmi pozitívne voči Pittovi samotnému.

zväčšiť Herec Brad Pitt na záberoch z okruhu... Foto: SITA/AP, Christian Bruna
Brad Pitt Herec Brad Pitt na záberoch z okruhu Silverstone, kde sa začala produkcia nového filmu, na ktorom Pitt spolupracuje s Lewisom Hamiltonom.

On však statočne drží bobríka mlčanlivosti a svoje súkromie takmer absolútne nekomentuje. Platí to aj pri jeho aktuálnom vzťahu – s Ines de Ramonovou. Ani po dovŕšení šesťdesiatky Pittovi nechýba fyzická príťažlivosť, čo potvrdil naposledy napríklad aj na návšteve turnaja Wimbledon či pri nakrúcaní filmu APEX. Viac záberov nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #kariéra #Brad Pitt #sexepíl #vzhľad

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...