Keď som napísala o tom, čo ma trápi, ženy si vydýchli. Je dôležité cítiť, že problémy máme všetky, vraví Ema Müllerová

Na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 76-tisíc užívateľov, jej slová, otvorené spovede či zápisky z denníka sa objavujú pravidelne aj na stránkach magazínu Vogue. Influencerka Ema Müllerová však nezostala len pri tom.

25.11.2023 00:00
debata
Úprimnosti ma naučili rodičia, hovorí Ema Müllerová
Video
Zdroj: TV Pravda

Nedávno si splnila sen a ambíciu v jednom. Vydala vlastnú knihu. Publikáciu Svoja prišla predstaviť aj do relácie Ide o nás, kam zavítala len deň pred narodeninovou oslavou okrúhlej tridsiatky.

Herečka Natália Germáni vo filme Jej telo. Čítajte viac Porno aj šport si žiadajú vaše telo. Natália Germáni si trúfla na príbeh, ktorý si vypýtal jej vlastné

Nezhovárali sme sa však len o knihe, ale aj o tom, ako sa zmenili Emine postoje v rámci písania. V rozhovore napríklad prezradila, že kým kedysi razila skôr individualistický prístup, za ostatné roky a aj vďaka Instagramu a komunite žien sa naučila, že by sa ženy mali navzájom podporovať.

Ema Müllerová (vľavo) a grafička knihy Svoja...
Knihu Svoja od Emy Müllerovej (vľavo) pokrstila...
+4Na krste knihy Svoja nechýbal ani otec Emy...

„Tak nejako som v hlave mala, že nemôžeme byť na rovnako, že vždy musí byť jedna lepšia ako druhá. Pretože tak to funguje, pretože, keď som vyrastala, tak sme chodili na missky s tatinom a sme si vždy pred finálnym večerom na papierik písali, ktorá je prvá a ktorá je posledná. Mne to tak, myslím si, takto nejako zostalo v hlave,“ opísala v relácii Müllerová.

Ema Müllerová (vľavo) a s mamou Soňou... Foto: Ivan Kašša
3R5A5545 Ema Müllerová (vľavo) a s mamou Soňou Müllerovou (vpravo) a starou mamou, ktorú familiárne volá "Babi".

„Vďaka Instagramu, vďaka mojim bohyniam som si uvedomila, že nie je to tak. Niekedy sme lepšia jedna ako druhá, lebo každá sme lepšia v niečom inom. Máme svoje silné a slabé stránky, ale to, že ty si dobrá a úspešná, to neznamená, že ja nemôžem byť. Práve naopak. Poďme vytvoriť nejakú synergiu a uvidíme, čo môžeme vytvoriť spolu,“ vysvetlila Ema.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Dcéra známeho speváka Richarda Müllera a moderátorky Soni Müllerovej tiež hovorila o tom, čo ju naučila práca na knihe Svoja, ako poznačili jej prípravy jej povestný perfekcionizmus či aké sú jej ďalšie ambície v rámci autorskej činnosti. A čo všetko (a prečo) je ochotná zdieľať so svetom? Aj to sa dozviete v relácii Ide o nás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #spolupráca #perfekcionizmus #publicistka #ženstvo #Ema Müllerová

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...