Už je ľahšia o 8 kilogramov a ešte pokračuje! Čo z jedálnička vyškrtla Carmen Geiss?

58-ročná Carmen Geiss sa nijako neostýcha predvádzať svoju postavu v plavkách na Instagrame.

17.11.2023 06:00
Carmen Geiss Foto:
Carmen Geiss na archívnej snímke.
debata (2)

A za zverejnené zábery si nedávno vyslúžila množstvo pozitívnych komentárov. Aj od svojej dcéry Daviny, ktorá pod foto napísala: „Najkrajšia mama na svete.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss)

Nie je žiadnym tajomstvom, že manželka Roberta Geissa (59) na svojom tele naozaj „maká“. Rodáčka z Kolína pravidelne trénuje takmer každý deň, ale hviezda šou Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ktorá sa na obrazovky RTL II. dostala v roku 2011, výrazne zmenila stravu, ako pred časom prezradila pre nemecký Bild.

Blondínka opísala, že vďaka novému stravovaniu sa jej už podarilo zhodiť 8 kilogramov. „Dodržiavam už druhý 6-týždňový detox,“ opísala a prezradila, že počas prvého sa jej za 6 týždňov podarilo schudnúť 5 kilogramov.

Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a...
Geissenovci v obradnej miestnosti...
+4Slovensko dostane od Geissenovcov oveľa väčšiu...

Dvojnásobná mama sa celkom vyhýba cukru, je malé zdravé porcie a nepije alkohol, len čistú vodu s čerstvou citrónovou alebo zázvorovou šťavou. „Vo všeobecnosti jem veľa zázvoru. Je zdravý a čistí telo,“ opísala pre nemecký Bild a podľa svojich slov si už jej žalúdok na menšie porcie jedla zvykol.

„Môj žalúdok sa už zmenšil a preto nehladujem. Počas detoxikačnej fázy jem málo ako vtáčik, len malé porcie.“ Po ukončení druhého 6-týždňového cyklu by chcela byť celkovo ľahšia o 10 kilogramov, k čomu jej už chýbajú len dva kilogramy. „Momentálne sa cítim naozaj dobre,“ dodala na záver, aby povzbudila v ceste za lepším a zdravším telom aj ostatné ženy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #detox #Carmen Geiss

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...