Rande ako jeden veľký trapas? Zažili ho aj slávne hviezdy

Dylan Sprouse, Dove Cameron či Justin Bieber - nie vždy na rande pôsobili tak sebavedomo, ako by si priali.

04.10.2023 06:00
Barbara Palvin a jej snúbenec Dylan Sprouse Foto: ,
Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej manžel Dylan Sprouse .
debata

Dylan Sprouse

Aj herecké hviezdy dokážu byť poriadne nervózne, pozná to aj herec Dylan Sprouse. Ako povedal pre magazín Elle, bojuje s obzvlášť nepríjemným príznakom stresu: veľmi sa potí. „Raz som mal na rande svetlozelenú košeľu. Pot v podpazuší mi stekal po tele až na moje boky. A bolo to poriadne vidieť, pretože to bola ľahká košeľa,“ opísal nepríjemný zážitok z rande. Či išlo o rande s jeho manželkou, krásnou modelkou Barbarou Palvinovou, rodáčkou z Maďarska, herec neprezradil.

Dove Cameron

zväčšiť Herečka a speváčka Dove Cameron. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
World Premiere of "Barbie" Herečka a speváčka Dove Cameron.

Americká herečka a speváčka v rozhovore pre PopBuzz opísala takisto zvláštnu udalosť, ktorá sa jej stala na rande. Išli do reštaurácie, kde si obaja objednali palacinky. Keď prišiel účet, čašníčka naň napísala pre Dove odkaz: „Tvoj partner žiari ako slniečko.“ Herečka sa priznala, že nerozumie tomu, prečo si o nej nikto nemyslí, že je slniečko… Cítila sa urazená.

Justin Bieber

Spevák Justin Bieber prezradil pre „Girl's Life“, že mal rande v talianskej reštaurácii asi ako 16-ročný. Namiesto bozku sa však stalo trápne nešťastie. Na dievča, ktoré išiel pobozkať, zhodil tanier plný cestovín. „Bolo to také hrozné a trápne. Potom už so mnou nikdy von nešla,“ prezradil. Trápne rande ho však nijako nepoznačilo, keďže je už nejaký ten rok ženatý s krásnou modelkou Hailey Bieberovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Hailey Bieber

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...