Camilla zvolila pre Paríž púdrovú ružovú, no ozval sa silný protivník! O umelecké dielko, ktoré mala na hlave, takmer prišla

Kráľovná Camilla pôsobila na letisku v Paríži v ružovej farbe nežne, ale celkový dojem z jej príchodu do Francúzska "pokazil" vietor.

21.09.2023 06:00
France Britain Royals Foto: ,
Britský kráľ Karol III. a jeho manželka kráľovná Camilla v stredu pricestovali na štátnu návštevu Francúzska.
debata

Britský kráľ Karol III. a jeho manželka kráľovná Camilla v stredu pricestovali na štátnu návštevu Francúzska. Lietadlo s kráľovským párom pristálo na letisku Paríž-Orly, kde ho privítala francúzska premiérka Elisabeth Borneová.

zväčšiť Britský kráľ Karol III. a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Miguel Medina
France Britain Royals Britský kráľ Karol III. a jeho manželka kráľovná Camilla v stredu pricestovali na štátnu návštevu Francúzska, na zábere aj premiérka Elisabeth Borne.

Kráľovná Camilla pôsobila na letisku v Paríži v púdrovej ružovej nežne, ale celkový dojem „pokazil“ vietor. Manželka britského kráľa siahla po kabátových šatách od Fiony Clare, ktoré doplnila béžovou kabelkou Charlotte Elizabeth a lodičkami v rovnakom tóne. Na hlave mala štýlový klobúčik od obľúbeného návrhára členiek kráľovskej rodiny, Philipa Treacyho. Priam umelecké dielko jej však takmer odletelo z hlavy, musela si ho cestou po schodoch z lietadla aj následne na letisku pridŕžať.

Britský kráľ Karol III. a jeho manželka...
Britský kráľ Karol III. a jeho manželka...
+1Britský kráľ Karol III. a jeho manželka...

Karol III. s Camillou mali návštevu Francúzska pôvodne naplánovanú na marec, napokon ju však zrušili pre násilné protesty proti dôchodkovej reforme, ktoré v tom čase vypukli vo viacerých francúzskych mestách.

Karol III. namiesto toho navštívil len Nemecko. Bola to jeho prvá zahraničná cesta v role britského monarchu. Kráľom sa stal vlani v septembri automaticky po smrti svojej matky Alžbety II., ktorá vládla od roku 1952. Korunovačnú slávnosť mal však až tohto roku v máji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #Camilla

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...