Jana Kovalčiková: Veríme ľuďom, ktorí na nás kričia. Asi máme krátku pamäť a málo sa zhovárame

Už nejaký čas je miláčikom divákov. Po rolách v Oteckoch alebo internetovom hite Kavej či triumfe v tanečnej šou Let's Dance sa teraz objaví aj v sledovanom Dunaji, k vašim službám. S herečkou Janou Kovalčikovou sme otvorili v našom rozhovore mnoho tém.

29.08.2023 00:00
debata (52)
Nevzdám sa ľuďom, ktorí klamú, zavádzajú a spôsobujú v spoločnosti chaos
Video
Rozhovor s herečkou Janou Kovalčikovou. / Zdroj: PRAVDA

„My Slováci sa ťažko vyrovnáme s minulosťou, ak o nej vieme málo. Aj preto som rada, že seriál ako Dunaj sa objavil na obrazovkách komerčnej televízie,“ vyhlásila herečka, ktorá sa od utorka objaví v sledovanom seriáli z obdobia druhej svetovej vojny.

Petra Dubayová Čítajte viac Ako to mohli ľudia dopustiť, pýta sa Dubayová aj dnes. Hviezda z Dunaja je rada, že nakrúca seriál, ktorý diváci milujú a má čo povedať

V rozhovore v relácii Ide o nás sa Kovalčiková tiež nebála hovoriť o paralelách medzi niekdajšími časmi a dneškom, keď rastie podpora antisystémových strán a náklonnosť ku krajnej pravici. Nevyhli sme sa ani téme ukričaných politikov či volieb a Kovalčiková otvorene odpovedala na to, čo si myslí o rodovej rovnosti alebo o zákonoch v parlamente, ktoré sa snažia obmedzovať práva žien na umelé oplodnenie alebo interrupcie.

zväčšiť Herečka Jana Kovalčiková na návšteve redakcie... Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
Jana Kovalčiková Herečka Jana Kovalčiková na návšteve redakcie Pravdy v relácii Ide o nás.

Aj popri týchto vážnych témach však rozhovor s rodáčkou z Prešova nesie jej nezameniteľnú energiu a nadšenie, ktoré si diváci spájajú s jej prácou či účinkovaním na televíznej obrazovke.

Hovorili sme s ňou aj o práci v divadle, o tom, či si vie predstaviť žiť s jednou rolou niekoľko rokov či o tom, ako to vyzerá s celovečerákom Kavej a či si aj po víťazstve v šou Let's Dance ešte nájde čas na tanečný parket a pohyb.

Súčasťou novej šou Možné je všetko je aj...
Herečka Jana Kovalčiková na jednom z prvých...
+25Herečka Jana Kovalčiková na jednom z prvých...

Jej odpoveď v tomto smere asi neprekvapí. Tanec by želala do života každému z nás. A prečo? Aj to sa dozviete v relácii Ide o nás, ktorú si môžete pozrieť vyššie ako video alebo vypočuť ako podcast.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Pozrite si tiež: Letná párty televízie Markíza

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

© Autorské práva vyhradené

52 debata chyba
Viac na túto tému: #Politika #film #rodová rovnosť #herečka #interrupcie #extrémizmus #produkcia #Jana Kovalčiková #ženská duša #Ide o nás #seriál Dunaj k vašim službám

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...