A teraz všetci oblečení! Ktorému páru to kostýmovo ladilo najlepšie počas 8. kola Let's Dance?

Nedeľné kolo tanečnej šou predstavilo súťažné páry v dvoch choreografiách.

25.04.2023 14:00
páry-koláž Foto:
Tanečné páry počas 8. kola Let's Dance.
debata

Kým počas contemporary dance, moderných tanečných choreografií, sa súťažné páry predviedli v úsporných kostýmoch, v druhej choreografii už diváci videli tanečné kostýmy tak, ako sú na ne zvyknutí. Korešpondovali so súťažnými tancami piatich párov ôsmeho kola.

Vratko Sirági a Anna Riebauerová Čítajte viac Vyzlečené Let's Dance! Kvôli tancu lásky a vášne zhodili šaty nielen Gáboríkovci, nezaostal ani Sirági či Kovalčiková

Na parkete najviac žiarila Jana Kovalčiková, ktorej slowfox porota ocenila ziskom 40 bodov. Pre tento tanec sa súťažná dvojica zladila do čiernej, herečku zahaľoval trblietavý korzetový vrchný diel. Fialovo-čierna sa stala kombináciou páru Vratko Sirági a Anna Riebauerová pre ich rýchly quickstep, ktorým ohúrili a za ktorý získali 37 bodov.

Vratko Sirági a Anna Riebauerová v 8. kole...
Richard Autner a Dominika Rošková v 8. kole...
+2Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec v 8. kole...

Labutím tancom Richarda Autnera a Dominiky Roškovej sa v 8. kole stal jive, ktorý tanečníkov obliekol do bielo-čiernej kombinácie. Dominika Rošková sa predviedla v tanečnom kostýme zdobenom strapcami, ktoré pri jej rýchlom tanci vytvárali skvelé efekty. Gáboríkovci stavili na ohnivú červenú, v zladených kostýmoch predviedli dramatické paso doble. Podobne ako Kovalčiková, aj Marcinková sa pre druhý tanec zahalila do čiernej, na rovnakú farbu stavil aj jej tanečný partner, svoj vzhľad pre tango ešte podčiarkol klobúkom. Pošlite hlas páru, ktorému to kostýmovo ladilo spolu najlepšie!

Vratko Sirági a Anna Riebauerová v 8. kole...
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 8. kole...
+11Jana Kovalčiková a Vilém Šír v 8. kole tanečnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...