Jim Carrey aj Bradley Cooper. Slávne lásky Renée Zellwegerovej, toho pravého hľadala často medzi kolegami

Na svojom konte má slávna blondínka, ktorá 25. apríla oslávi 54 rokov, päťdesiatku filmových či televíznych rolí a dve sošky Oscara. Bohatý je aj jej milostný život - tu sú muži, ktorí stáli po jej boku.

24.04.2023 14:00
Renée Zellweger a Jim Carey Foto:
Renée Zellweger a Jim Carey v roku 2000.
debata

Americkú herečku Renée Zellwegerovú najviac preslávila úloha trochu bláznivej Bridget Jonesovej z filmovej trilógie. Na svojom konte má slávna blondínka, ktorá 25. apríla oslávi 54 rokov, päťdesiatku filmových či televíznych rolí a dve sošky Oscara. Bohatý je aj jej milostný život – tu sú muži, ktorí stáli po jej boku.

 Renee Zellweger a Ant Anstead.
Jim Carrey a Renée Zellweger.
+7Country hviezda Kenny Chesney.

V roku 2000 sa Renée Zellweger a Jim Carrey zasnúbili potom, čo sa stretli pred kamerami komédie Ja, moje druhé ja a Irena v roku 1999. Ich vzťah sa však krátko po zásnubách skončil. V roku 2020 Carrey na margo vzťahu s oscarovou herečkou povedal: "Bola veľkou láskou môjho života. Bolo to už dávno, bolo to skoro a nemal som to pokaziť,“ povedal v rozhlasovom rozhovore s Howardom Sternom.

Zellweger sa v roku 2003 stretla pred kamerami filmu Návrat do Cold Mountain s rockerom Jackom Whiteom z kapely The White Stripes, ktorý hral v snímke malú rolu. Dvojica spolu v tichosti randila viac ako rok a pol. Po tom, čo sa v septembri 2004 rozišli, zdroj blízky herečke povedal magazínu People: „Bolo to vzájomné. Žiadny škandál. Žiadne iné vzťahy.“

Red Carpet Event for "The Thing About Pam" Čítajte viac Ach, všetky 'tie kozmetické blbosti'! Renée Zellweger otvorene o výhodách svojho veku

Zellweger a country hviezda Kenny Chesney sa stretli na koncerte „Concert of Hope“ v januári roku 2005. Verejnosť sa prvýkrát dozvedela o ich vzťahu v apríli 2005, keď Zellweger priniesla Chesneymu margaritu a pobozkala ho na pódiu na jeho koncerte v Jacksonville na Floride, ako uvádza ABC News. V máji sa zosobášili a ostrove St. John. V septembri 2005 však Zellweger podala návrh na zrušenie manželstva, to bolo následne anulované. O svojom manželstve či rozchode nikdy verejne nehovorili.

zväčšiť Country hviezda Kenny Chesney. Foto: SHUTTERSTOCK
Kenny Chesney Country hviezda Kenny Chesney.

Po stretnutí na natáčaní filmu Case 39 (2009) sa do seba zaľúbili dve jeho hviezdy – Bradley Cooper a Renée Zellweger. V roku 2010 herec pre Entertainment Tonight v roku povedal: „Jednoducho ju milujem.“ V roku 2010 bývali spolu, ale v marci 2011 potvrdili rozchod.

zväčšiť Renee Zellweger  s hudobníkom Doyleom Bramhallom. Foto: Profimedia
zellweger Renee Zellweger s hudobníkom Doyleom Bramhallom.

Zellwegerovej najdlhší vzťah bol s hudobníkom Doyleom Bramhallom II., s ktorým chodila v rokoch 2012 až 2019. Bol to jej niekdajší spolužiak z Texaskej univerzity, s ktorým ju osud opäť zavial dohromady. Dvojica sa spolu objavovala ruka v ruke na červených kobercoch filmových premiér. V roku 2015 dokonca chystali svadbu, z ktorej napokon nič nebolo.

zväčšiť Moderátor Ant Anstead. Foto: SHUTTERSTOCK
Ant Anstead Moderátor Ant Anstead.

V apríli 2021 sa Renee Zellweger stretla s britským moderátorom Antom Ansteadom, keď bola hosťom v jeho televíznej šou Celebrity IOU: Joyride. Renee Zellweger sa pred kamerami zúčastnila na procese rekonštrukcie starších automobilov, ktoré boli určené pre dvojicu zdravotníckych pracovníkov starajúcich sa o Zellwegerovej bývalú PR-manažérku Nanci Ryderovú. Tá bojovala s chorobou ALS a neskôr jej podľahla. Dvojica je spolu šťastná dodnes, v týchto dňoch oslávili druhé výročie vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Renée Zellweger

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...