Éterická Farkašová, zvodne hravá Krajčiová, dramatická Kovalčíková. Hlasujte za naj kostým 2. kola Let's Dance

Druhé kolo šou Let's Dance prinieslo nielen zaujímavé choreografie súťažných párov, oči k tanečnému parketu ťahali aj kostýmy súťažiacich.

14.03.2023 06:00
farkašová koláž Foto:
Tanečné páry v 2. časti šou Let's Dance.
debata

Každé vystúpenie bolo podčiarknuté aj kostýmom korešpondujúcim s tým-ktorým tancom. Ktorý pár spolu kostýmovo ladil najlepšie? Hlasujte!

lets dance, let´s dance, Čítajte viac V druhom kole to prišlo: Ďurovčík si buchol hlavu o pult, na parkete sa objavil 'nový' Koleník. Let's Dance opustila hviezda Druhej šance

Ako prvý pár sa so šou Let's Dance rozlúčil Victor Ibara a Simona Brecíková, ich posledným tancom sa stal waltz. Herec z Druhej šance sa zahalil do čiernej, jeho tanečná partnerka mala na sebe tanečný kostým v kombinácii nežnej broskyňovej a odtieňa baby-blue. Elegantný valčík má za sebou aj Jana Kovalčíková, ktorá, podobne ako Ibara, na parket zvolila čiernu. Výrazný červený rúž podčiarkol istú dramatickosť jej tanečných šiat.

Henrieta Farkašová a Marek Klič v 2. časti šou...
Marián Gáborík a Ivana Gáborík v 2. časti šou...
+7Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec  v 2. časti...

Do červenej sa počas druhého kola obliekli hneď dve dámy. Herečka Gabika Marcinková v červenom kostýme bodovala vďaka rýchlemu quickstepu, chválu od poroty si za svoj jive vyslúžila aj herečka Helena Krajčiová.

Do bledých a transparentných látok sa zahalila tanečnica Ivana Gáborík, na nežné šaty stavila aj Henrieta Farkašová, ktorá si za svoju rumbu od publika „vypýtala“ standing ovation. Ktorý pár spolu kostýmovo ladil najlepšie? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...