Hotový účesový chameleón! Ako sa vám krásna Emma Stone páči najviac?

6. novembra oslavuje krásna a Oscarom ovenčená Emma Stone 34 rokov.

06.11.2022 06:00
emma stone Foto:
Herečka Emma Stone - jej účesové premeny.
debata

Krásna rodáčka z Arizony má na svojom konte zlatú sošku Oscara. Na filmovom plátne očarila v snímkach ako La La Land, Cruella, Amazing Spider-Man či Favoritka. 6. novembra oslavuje 34 rokov.

Na červených kobercoch dokáže krásna Stone meniť svoju podobu aj vďaka mnohých účesovým experimentom. Tým sa herečka nikdy nevyhýbala, čo je dôvod, že pred objektívmi sme ju už videli ako blondínku, čiernovlásku a ryšavku. Práve na odtiene ryšavej vsádza slávna 30-nička najčastejšie.

Herečka Emma Stone.
Herečka Emma Stone.
+8Herečka Emma Stone.

Nejde však len farbu vlasov, často sa pohráva aj so strihom. V minulosti sme ju mali možnosť vidieť s blond ofinou, s vlasmi zastrihnutými tesne pod uši ale aj s účesom „dievčaťa od vedľa“, v ktorom hollywoodsku hviezdu nepripomínala, skôr veselú študentku.

zväčšiť Herečka Emma Stone. Foto: SHUTTERSTOCK
Emma Stone Herečka Emma Stone.

Herečka je spokojnou mamou dcérky menom Louise Jean, ktorú porodila manželovi, režisérovi Daveovi McCarymu. S McCaryom sa Stone dala dohromady v roku 2017, tesne po rozchode s hereckým kolegom Andrewom Garfieldom. McCary ju požiadal o ruku v decembri roka 2019 a o pár mesiacov neskôr, v roku 2020, sa tajne vzali.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Na MET Gala v svadobných šatách! Oscarová Emma Stone ako nevesta, model recyklovala

Vzrastom drobnejšia herečka, meria 1, 68 metra, má na svojom konte už spomínaného jedného Oscara za film La La Land a dve ďalšie nominácie za výkony v snímkach Favoritka a Birdman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Stone

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...