Ženské hviezdy seriálu Ally McBealová! Čo s nimi urobilo 25 rokov?

Ally, Ellaine, Nelly či Ling - spomínate si na hlavné ženské postavy seriálu Ally McBeal?

08.09.2022 14:00
Collage Maker-07-Sep-2022-11.16-AM Foto:
Calista Flockhart v časoch slávy seriálu Ally McBeal (vľavo) a dnes.
debata

8. septembra 1997 sa k divákom dostal seriál z právnického prostredia, Ally McBealová. Príbehy z advokátskej kancelárie vniesli nový vietor do právnických seriálov a urobili veľkú hviezdu z predstaviteľky hlavnej úlohy, herečky Calisty Flockhartovej. Tá sa vo svojej najslávnejšej úlohe predstavila krátko po 30-ke a pred kamerou seriálového hitu prežila päť rokov.

Jane Krakowski v časoch slávy seriálu Ally...
Courtney Thorne-Smith v časoch slávy seriálu...
+2Lucy Liu v časoch slávy seriálu Ally McBeal...

Ako herečka má na svojom konte dnes 57-ročná Flockhart 35 seriálových či filmových rolí, slávu Ally McBealovej sa jej však prekonať nepodarilo. Za svoju rolu získala niekoľko ocenení, paradoxne, na cenu Emmy bola za rolu Ally nominovaná tri razy, ale na sošku žiadnu z nich nepremenila.

Zatiaľ, čo jej slávna postava s láskou bojovala neustále a muža svojich snov nenachádzala, v reálnom živote svoju „polovičku“ našla. V roku 2010 sa Calista Flockhart vydala za Harrisona Forda a dvojica žije spoločne dodnes.

Nebola to však len Ally, ktorá miešala seriálové karty. V sérii zažiarilo hneď niekoľko herečiek, na ktoré diváci dodnes nezabudli – reč je o Courtney Thorne-Smith, ktorá hrala rolu sokyne Ally McBealovej, Georgie Thomasovej. Ale svoju výraznú úlohu zohrala aj trochu „šialená“ sekretárka Ellaine Vassal v podaní Jane Krakowski. Pred kamerami sa ukázala aj krásna blondínka Portia de Rossi ako právnička Nelle Porter či čiernovláska Lucy Liu ako Ling Woo. Pozrite si, ako hviezdy seriálu vyzerali v časoch jeho najväčšej slávy a ako vyzerajú dnes.

Calista Flockhart  v roku 1999.
Courtney Thorne-Smith v roku 2002.
+7Jane Krakowski v roku 2003.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ally McBeal

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...