Túžba po rozšírení rodinky rastie! Nicole Kidman a Keith Urban plánujú nielen druhú svadbu

Nicole Kidman a Keith Urban patria medzi najstabilnejšie manželské páry Hollywoodu.

29.07.2022 12:00
Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman v roku 2022 na vyhlásení cien Screen Actors Guild Awards v spoločnosti manžela Keitha Urbana.
debata

V júni oslávili 16. výročie sobáša a prezradili aj svoje ďalšie plány, týkajúce sa rozšírenia ich rodinky. Podľa správy magazínu Heat si dvojica túži obnoviť svoj manželský sľub, plánujú druhú svadbu. Tento okamih mali už dokonca naplánovaný, no celosvetová pandémia ich prestavy zhatila.

Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2006.
Herečka Nicole Kidman na filmovom festivale v...
+10Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2001 a...

Nový termín ich druhej svadby je podľa magazínu daný na jeseň tohto roka. Svadba by sa mala konať v kostole v Nashville, kde rodina žije. „Chcú intímny obrad, no veľkú párty. Nicole tam bude mať svoju rodinu a priateľov z Austrálie, plus kamarátky spomedzi celebrít ako Jennifer Aniston či Reese Witherspoon,“ povedal zdroj magazínu.

LA Premiere of "Being the Ricardos" Čítajte viac Nicole Kidman sa takmer vzdala kariéry! Do duše jej prehovorila mama

Oscarová herečka a country hudobník túžia svoje rodinné šťastie korunovať ďalším potomkom. Pár už má spolu dve dcéry Sunday Rose (14) a Faith Margaret (11). Počas manželstva s Tomom Cruisom (60) si herečka adoptovala dcéru Isabellu (29) a syna Connora (27). „Obaja by veľmi chceli chlapčeka, sú si istí, že môžu upraviť svoje rozvrhy tak, aby ho pomohli vychovávať bez toho, aby sa spoliehali na pestúnky,“ uvádza magazín. Herečka je naklonená aj možnosti adopcie, rovnako, ako aj jej manžel.

Naomi Campbell Čítajte viac Konečne ukázala dcérku! Naomi Campbell s ňou pózuje na titulke a prezrádza: Nie je adoptovaná

V júni dvojica oslávila 16. výročie svadby. Na Instagrame Nicole Kidman zverejnila fotografiu ich veľkého dňa a napísala: „Pamätám si to, ako by to bolo včera. Navždy.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

Na dieťatko si po 50-ke trúfla aj slávna topmodelka Naomi Campbell, ktorá sa v máji 2021 pochválila správou, že sa stala mamou dcérky. Ako neskôr prezradila, ide o jej biologické dieťa, ktoré jej vynosila náhradná matka. V roku 2017 priviedla vtedy 50-ročná speváčka Janet Jackson na svet syna. Ako 52-ročná sa stala opäť mamou aj slovenská europoslankyňa Monika Beňová, porodila dcérku Leu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...