Verná tmavej! Farbu vlasov krásna Mia z Rýchlo a zbesilo nemení, účesy ale áno

26. apríla oslavuje herečka Jordana Brewster 42 rokov - pozrite si jej účesové premeny.

26.04.2022 07:00
Jordana Brewster Foto:
Jordana Brewster v roku 2019.
debata

Krásna Jordana Brewster sa preslávila sériou filmov Rýchlo a zbesilo, v ktorých stvárňovala jednu z hlavných ženských hrdiniek. Ako Mia Toretto sa v slávnej sérii predviedla v roku 2001, v jeho prvej časti, kedy sa do nej zaľúbil Brian O'Conner (Paul Walker). 26. apríla oslavuje Jordana Brewster 42 rokov.

Pred kamerou stojí od roku 1995, kedy si ako 15-ročná zahrala v seriáli All My Children. Celkovo má na svojom hereckom konte rodáčka z Panamy takmer 40 filmových či seriálových rolí.

V snímke Rýchlo a zbesilo očarila nielen Walkera, ale aj fanúšikov snímky – krásna čiernovláska s ukážkovou postavičkou a dokonalým úsmevom naozaj priťahovala pozornosť.

Za vyše 20 rokov v Hollywoode sa stala obdivovanou hviezdou červených kobercov, na ktorých dodnes predvádza svoju tip-top postavičku, ktorá sa za 20 rokov takmer nezmenila. Herečka ostáva štíhla ako prútik.

 Jordana Brewster v roku 2018.
 Jordana Brewster v roku 2019.
+3 Jordana Brewster v roku 2021.

Verná roky zostáva aj tmavej farbe vlasov, s ktorou neexperimentuje. Mení však účesy – hustú hrivu si pred objektívy dokáže upraviť na mnoho spôsobov. Nosí ju dokonale vyžehlenú, ale pristanú jej aj plážové vlny. 42-ročná herečka sa nevyhýba ani spoločenskejším účesom, kedy si vlasy necháva vypnúť do drdolov. Občas sa rozhodne pre ofinu, inokedy má vlasy úhľadne rozdelené na cestičku v strede. Pozrite si jej účesové premeny (galéria vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Jordana Brewster

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...