Úchvatné podoby súťažiacich počas filmového kola Let's Dance! Ktorému páru to na parkete ladilo najviac? Hlasujte

Tretie kolo tanečnej šou Let's Dance sa nieslo v znamení filmových hitov a melódií, ktoré nás očarili na plátnach kín.

22.03.2022 13:00
debata

Svojim choreografiám tak prispôsobili kostýmy súťažiace páry, ktoré viac či menej pripomínali filmových hrdinov.

Najveselší a najnápadnejší kostým večera mali na sebe Fero Joke a Vanesa Indrová. Bohužiaľ, ich veselí Mimoni sa do ďalšieho kola neprebojovali a zo šou v nedeľu večer vypadli.

fero joke Čítajte viac Po výkone Mórovej zostal Vincze bez slov! Veselí Mimoni posmutneli, Let's Dance opustil Fero Joke

Kostýmami, ale aj scénou, príjemne odštartovali filmové kolo Sandy a Danny z nesmrteľnej Pomády – počas večera sa do hrdinov z plátna „prevtelili“ Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír. „Takto sa otvára šou,“ odznelo z úst nadšeného Vinczeho. Nápaditý kostým mala na sebe aj ďalšia herečka, Kristína Svarinská, ktorá si zahrala hlavnú ženskú hrdinku filmu Flashdance z roku 1983. S týmto obdobím korešpondoval nielen jej kostým, ale aj bujný účes. Adam Bardy „hviezdil“ v kostýme Fantóma opery, dramatická červená róba podčiarkla tango krásnej Aichy.

Ján Koleník a Vanda Poláková v 3. kole šou...
Kristína Svarinská a Marek Klič v 3. kole šou...
+7Attila Végh a  Eliška Lenčešová v 3. kole šou...

Pozrite si galériu a hlasujte za pár, ktorému to pristalo počas tretieho večera najviac! Vyberáte z desiatich dvojíc – Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Aicha a Fabio Belucci, Kristína Svarinská a Marek Klič, Fero Joke a  Vanesa Indrová, Adam Bardy a Dominika Rošková, Michal Kovačič a Simona Brecíková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...