Ktorému páru to pristalo počas úvodného večera Let's Dance najviac? Hlasujte!

Trblietavé, elegantné aj hravé - tanečné kostýmy súťažných párov Let's Dance ťahajú oči. Ktorý pár trafil počas prvého večera ich výberom do čierneho? Vyberajte v našej galérii.

08.03.2022 14:50
debata

Prvé kolo Let's Dance sa nieslo v znamení predstavenia tanečných párov, s ktorými sa budeme na obrazovke Markízy stretávať počas aktuálnej, siedmej sezóny tanečnej šou.

koleník-koláž Čítajte viac Ako sú na tom s fanúšikmi mužské hviezdy Let's Dance? Koleníka aj Fera Jokea sledujú tisíce, ale na tohto konkurenta nemajú

Výkony párov, z ktorých v nedeľu porotu najviac ohúril Ján Koleník a Vanda Poláková, idú ruka v ruke aj s celkovým tanečným vzhľadom tej-ktorej súťažnej dvojice. Kostýmy tak stylisti v nedeľu večer prispôsobili tancom ako waltz, quickstep či cha-cha (čača), dvojice sa tak na parkete výrazne líšili – temperamentná cha-cha si pýta nielen vyzývavé pózy, ale aj odhalenejšie telo.

Attila Végh a  Eliška Lenčešová, lets dance, Čítajte viac Attila Végh ako kráľ parketu Let's Dance? Fanúšikovia na Instagrame sú veľké plus, ale...

Naopak, šaty pre waltz sa nesú v elegantnom, priam veľkolepom duchu, čo predviedla počas večera napríklad Kristína Svarinská. Sexi kostým zvolila Aicha, ktorá s tanečným partnerom zatancovala počas prvého večera temperamentnú rumbu. Hravá, čierno-biela róba, krásne podčiarkla vydarený quickstep Diany Mórovej.

Pozrite si galériu a hlasujte za pár, ktorému to pristalo počas úvodného večera najviac! Vyberáte z jedenástich dvojíc – Marek Fašiang a  Adriana Mašková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Aicha a Fabio Belucci, Kristína Svarinská a Marek Klič, Fero Joke a  Vanesa Indrová, Adam Bardy a Dominika Rošková, Michal Kovačič a Simona Brecíková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

Ján Koleník a Vanda Poláková.
Adam Bardy a Dominika Rošková.
+8Aicha a Fabio Belucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Let's Dance

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....