Bolo v tom veľa kovu! Gigi Hadid či Taylor Swift si spomínajú na prvý bozk

Spomienky na prvý bozk nie sú vždy príjemné! Ako si ich zapamätali slávne hviezdy ako Rihanna, Millie Bobby Brown či Taylor Swift?

13.01.2022 10:00
hadid Foto: ,
Modelka Gigi Hadid.
debata

Gigi Hadid

„Môj prvý bozk som dostala v dome môjho priateľa. Videli sme film – myslím, že to bol horor. Mala som okolo 14 alebo 15 rokov, obaja sme mali zubné strojčeky,“ povedal Gigi Hadid pre „W“ magazín. „Dali sme si náš prvý bozk a bolo to hrozné a trápne. Viete, bolo v tom bozku veľa kovu. S radosťou som chvíľu počkala pred naším ďalším bozkom,“ opísala supermodelka.

Taylor Swift

zväčšiť Speváčka Taylor Swift s cenou Grammy za jej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
63rd Annual Grammy Awards - Press Room Speváčka Taylor Swift s cenou Grammy za jej album Folklore.

Ako vychytená speváčka prezradila, medzi svojimi kamarátkami bola poslednou, ktorá sa nebozkávala. A ako si na svoj prvý bozk spomína? „Nebol to zlý bozk. Myslím, že to bolo roztomilé. Nakoniec sme boli spolu rok,“ povedala speváčka v jednom z rozhovorov. Prvý bozk mal tak v jej prípade celkom šťastný koniec.

Rihanna

zväčšiť Speváčka Rihanna. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rihanna Speváčka Rihanna.

Pre speváčku Rihannu bol prvý bozk všetko možné, len nie pekný. „Môj prvý bozk bol na strednej škole a bol to ten najhorší, aký som kedy dostala. Ten chlapec mi dal do úst celý jazyk,“ povedala Rihanna v minulosti pre magazín Rolling Stone. Potom sa dlhšie s nikým nebozkávala, pretože jej zážitok s prvým bozkom nebol príjemný.

Millie Bobby Brown

zväčšiť Herečka Millie Bobby Brown. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
brown Herečka Millie Bobby Brown.

Nie všetky hviezdy dostanú svoj prvý bozk mimo kamery. Pre Millie Bobby Brown sa táto udalosť odohrala počas nakrúcania série Stranger Things. „Pre seriál by som urobila čokoľvek. Ostrihala som si vlasy a pobozkala Finna (Finn Wolfhard – seriálový kolega). Bolo to rozhodne zvláštne. Bol to môj prvý bozk, takže to bolo trochu divné,“ povedala. „Ale potom, keď som to urobila, pomyslela som si: 'Wow. Dáva to zmysel celej zápletke,“ povedala Millie pri natáčaní série pre Netflix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift #Gigi Hadid #prvý bozk

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...