Supermanova Lois Lane oslavuje! Havraním vlasom zostáva Hatcher verná, zmenami prešla jej krásna tvár

Široký úsmev, uhrančivé tmavé oči a havranie vlasy - herečka Teri Hatcher sa v Hollywoode preslávila ako Lois Lane zo Supermana, neskôr ako Susan Mayer zo Zúfalých manželiek.

08.12.2021 15:00
Herečka Teri Hatcher Foto:
Herečka Teri Hatcher v roku 2008.
debata

Ale šancu dostala aj v bondovke Zajtrajšok nikdy neumiera z roku 1997. Hatcher oslavuje 8. decembra 57 rokov.

Rodáčka z Kalifornie naplno zažiarila v 90-tych rokoch vďaka seriálu o Supermanovi. Úloha odvážnej, dobrodružnej a ambicióznej novinárky Lois Lane, ktorú stvárňovala v rokoch 1993 až 1997, jej „sadla“ ako uliata a milovali ju diváci po celom svete. Rovnako, ako jej seriálového partnera, herca Deana Caina.

Herečka Teri Hatcher v roku 1993.
Herečka Teri Hatcher v roku 1997.
+7Rok 1997: Herečka Teri Hatcher v úvode kariéry.

Aj ďalší seriál jej priniesol ohromnú slávu, aj vzácne ocenenia. Rola Susan Mayerovej v populárnom televíznom seriáli Zúfalé manželky (2004 – 2012), ktorý s humorným nadhľadom opisoval život žien na typickom americkom predmestí, jej v roku 2005 vyniesol okrem iných cien aj Zlatý glóbus.

Herečka bola v rokoch 1988 až 1989 vydatá za Markusa Leitholda. V roku 1994 povedala „áno“ hercovi a režisérovi Jonovi Tenneymu, s ktorým má jedno dieťa, dcéru Emerson Rose. Pár sa rozviedol v roku 2003. Ale krásna čiernovláska mala v minulosti prežiť romance s niekoľkými slávnymi mužmi, okrem iných s hercom Georgeom Clooneym či s hráčom NBA, Johnom Salleym.

zväčšiť Herečka Teri Hatcher v roku 2021. Foto: SHUTTERSTOCK, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia
Herečka Teri Hatcher Herečka Teri Hatcher v roku 2021.

Čo sa jej vzhľadu týka, farbu vlasov Hatcher nemenila, ale s ich dĺžkou sa občas pohrávala. Na červených kobercoch ju bolo vídať s vlasmi krásne vyhladenými, aj kučeravými. Istý čas nosila kratší účes, čierne vlasy si nechala zastrihnúť tesne pod ušami. Aktuálne nosí vlasy opäť dlhšie, upravené vo veľkých vlnách. Zmenami však prešla celkom výrazne tvár herečky, ktoré sa dajú jasne vidieť na fotografiách. Priveľmi vyhladená tvár s vekom 57 rokov nekorešponduje, Hatcher sa rozhodla s vráskami bojovať všetkými dostupnými prostriedkami.

Teri Hatcher Čítajte viac Odkaz Hatcherovej single ženám: Buďte hrdé na svoje životy, aj keď nežijete v páre

Štíhla postavička je roky jej nemenným znamením, 57-ročná seriálová hviezda sa nijako netají zdravým životným štýlom, za sebou aj má aj známy triatlon „The Nautica Malibu Triathlon“ v Malibu, ktorého sa pravidelne zúčastňujú svetové celebrity. Paparazzi fotografi prinášajú zábery herečky, ako sa v Los Angeles, kde žije, s nadšením venuje behu aj cvičeniu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teri Hatcher

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...