Detské duo Paci Pac má novú speváčku! Očarí malých poslucháčov? Vypočujte si novinku

Paci Pac majú novinku s názvom Traktor! Je to prvá pesnička s novou Paci – muzikálovou herečkou Nikoletou Kupčíkovou.

18.11.2021 13:00
PACI PAC Foto:
PACI PAC - Mário Praženec a Nikoleta Kupčíková.
debata

Hudbu aj text má na konte Mário Praženec, ktorého všetci poznajú pod menom PAC. Klip sa nakrúcal na farme v Devíne a hlavnú postavu stvárnil herec Matúš Šťastniak, ktorý je fanúšikom známy z vystúpení PACI PAC.

V septembri odišla z detského projektu speváčka Adriana Pešinová a nahradila ju nová PACI. Nikoleta Kupčíková, ktorá vyštudovala muzikálové herectvo, je profesionálna tanečnica a animátorka, takže má k deťom veľmi blízko.

„V podstate mi spadla z neba. Keď som sa dozvedel, že Adriana odchádza, tak som oslovil pár priateľov, či nevedia o nejakej šikovnej speváčke do detského projektu. Ešte v ten deň som dostal tip práve na Nikoletu a bol som ju pozrieť na predstavení muzikálu Alica v krajine zázrakov, kde hrá hlavnú postavu. Následne sme sa stretli a už to išlo. Padli sme si do oka a som rád že prijala moju ponuku,“ nadšene hovorí Mário Praženec alias PAC.

Nikoleta účinkuje v detskom muzikáli Alica v krajine zázrakov, kde hrá hlavnú postavu. Takisto učí deti v tanečnej škole.

"Práca s deťmi ma napĺňa. Venujem sa im aj v tanečnej škole, kde ich učím tancovať a cez prázdniny som dokonca zvykla robiť animátorku. Som rada že som mohla prísť do projektu, ktorý už má svojich fanúšikov a vybudované meno. S Máriom sa mi pracuje super, od začiatku sme naskočili na veľmi rýchle tempo, hodil ma v podstate do vody a prvý víkend som odohrala sedem koncertov,“ teší sa Nikoleta Kupčíková alias PACI.

Nová PACI sa po prvýkrát predstavuje v novej skladbe Traktor, ktorú má na konte Mário Praženec ako PAC.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paci Pac

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...